Musical Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 es velos weba salikt failus,un lai tos noka4atu jasuta sms uz tadu tadu numuru...esmu registrejies frotumo.lv sutit var bet nemaku uzlikt to skriptu!@varbut var kads palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Varu pardot jau ar gatavu dizainu , jau visu kā naksas tikai jauztaisa pakalpojums ieksh fortumo.lv pa 5 ls var sarunāt mazāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 To visu var atrast publiski, un nav vajadzības pēc maksāšanas. Ja autormam nebūs slinkums viņš iekš searč ierakstīts un pameklēs pēc sms script, sms shop script u.tt atradīs.. jo te tie ir ielikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Man ir ar visu dizainu, es ar viņu pirku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Tas ka tu biji muļķis un pārpirki viņu no jaunu nezinkurā, nenozīmē ka citi tādi ir, dizainu var uztaisīt kādu kurš grib, (ja nemāk, tad nets pilns ar pamācībām par css u.tt) Tas skripts kas tev ir, ir taspats, tikai nedaudz pārtaisīts, bet princips taspats. Katrā ziņā vispār šie skripti kas tagad pēdējā laikā apgrozās, ir pēdējie sūdi, jo tāpēc vien ka viņus nav ērti uzstādīt (nevis hostēšanas ziņā, bet produktu pievienošanas ziņā u.tt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ne jau tas dizains kas uz waplet.oo.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now