wap1337 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Kr4 ir tā , man ir plopellers ,no li4enes , un lidmašinai bija maziņš akumulatior . Tā , un viņam ir 7.2 V , un tas nozīme ka plopelleram vajag tāduvoltage ir, nu laikam es tā sapratu,. Un man ir pelītes vads tur ir sarkans un melns vads , tāpat kā plopelleram. Un ja es viņus salikšu kopā un iespraudīšu USB portā , dators , nevar saiet uz īso. Un cik USB vispār ir volti? Būtu labi varētu sev vēdināmo uzlikt p.s. Davaj bez uzbraucieniem ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 USB info. Vajadzētu pietikt ( random spekulācija no sendienām, kad nedaudz par to interesējos ). Bet nu nav vērts tev čakarēties - nopērc kādu parastu kompja kūleri 636 bodē, kas pie defaultajiem PC barokļa vadiem spraužas, atskrūvē kasti un piespraud. Bez sāpēm un efektīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 USB ir pieci volti. Strādās tas propellers. Uz īso vari salaist tikai tad, ja savienosi kopā abus peles vadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 Hmm , man te daudzi citur sabaidīja tpc neriskēšu , bet tas plopellers ir jaudīgs priekš tāda maziņa , rigtīg dūc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now