Endijs_Dzerkalis Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Es nezināju kur rasktīt - Spam, Problēmās, Vai Counter-Strike, bet nu rasktiju - šeit! Es te nopirku Austiņu un mikrafonu vietā USB kameru kurā ir mikrafons. Es te nočakarē*s 2 h, bet tā arī nedabuju gatavu prikolu kā var ar to USB kameru runāt CS. Mani neviens nedzird, es gāju Game controls, bet tur nekā nebija, un viskautko izmēģināju, bet nekas nesanāca, nevarat palīodzēt man atrisināt šo problēmu!? Ko man vajag? Lai es ar savu USC kameru varu runāt CS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Tu draiverus uzinstalēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 jaa tieshi taa! tu draiverus uzinstaleeji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 USB kamerai jebkurā gadījumā vajag draiverus. Meklē rokā. Kāda Tev kamera, Labtec ? Labtec ražo vienus no labākajiem mikrafoniem. Pašam ir un skaidri mani vari sadzirdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 (edited) Nu man draiveri ir, bet man nevajag nekā option regulēt lai dzirdētu? Firmu es EDITOŠU!! N0r3k, tu ar USB kameru runā? Nu mana kamera salīdzinājumā ar citām redzētām ir kruta, jo mikrafons ir iekšā labs, jo visu var dzirdēt un arī pat no lieliem attālumiem ka runā pa skype.. Es te sainstalēju visus Draiverus(tas būtu 1 draivers) un arī tur man nāca progas līdzi - Uleaad... Firmu kameras nezinu ! Edited August 2, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Es runāju ar USB kameru, man ir logitech quickcam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 brazer jau ar kameru sāk runāt kad darīt nav ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Ja arī neatradi, iedo modeli dabūšu draiverus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 nĒ, MAN VISS STRĒDĀ, BET IT KĀ KLUSU SKAN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 nu tad tagad vari paregulēt savos optionos nedaudz skaņu uz augšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now