matis00 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 man ir neliela problema. Viss amx bans man ir uzstadits pec gign pamacibas viss itka iet, nobanot ari var , weba ari rada banus bet problema ir tada ka es piemeram ieeju sava serveri ,ieraugu kadu 4iteri-nobanoju vinu . viss itka ir zaebis tikai lieta tada ka pec tam kad es esmu kadam uzlicis banu sis amxban5 pats automatiski bano playerus no servera. Piemeram man serveri ir 18 playeri un pec 5min puse jau ir nobanoti un konsole rada kicked,banned by console.Kada varetu buut problema un ka to varetu risinat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matis00 Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 nu tacu palidziet kads Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) pamekle pats vienu dienu loznajot pa forumu atradu tadu pasu temu manliekas ka bija japarliek amxbans ^^ http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...bano+speletajus Edited July 29, 2008 by dumidors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now