Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Tātas,man ir jautājums,kur var dabūt officiālu Steam cik tas maksā? Beigsim liekuļot,jo visi zinām,ka mums ir nelegāli serveri,bet Latvijā,tas pilnīgi vienalga,jo cik saprotu viņus tāpat neviens nekontrolē,kur nu pats Valve..?

Lai uztaisītu officiālu serveri,kam ir jābūt?Un cik tas varētu maksāt...?

Kādu ramu nopirkt serverim(modeli vispārīgo)?Un,kā lai uzinu ,kāds man ir,Start>Run>un tālāk?

Edited by BraliiCCaliiC

Start > Run > dxdiag

RAM, ja tikai serverim bez web pietiek ar 1gb, bet ja ar webu, tad mazam serverim ar 2gb pilnībā pietiks...

Par Steam lasi to oficiālajā mājaslapā!

Nea ne1 no no tiem, ja tu gribi Orgjinaalaalo steamed cs - Tad peerc veikalos vai kur orgjinaalo counter - strike ar hl Disku. nav svariigi kura versija. tur buus iekshaa taads kaa CDkey, to ievadi steamaa un buus tew cs, bet tew naw izdeviigi latvijaa veidot steamotu serveri. jo mums te ir vairaak kaa 70% Lv kuriem ir cracked cs.

Edited by 4f1nger

Suudi tew nebuus nekaadaa gadiijumaa, Cs disks cik maksaa - es nezinu, jo pats ar draugu mees Dafiga internet zaales esam apspeerushi cd - key 1.5 cs laikos. un 1 cd key mees katrs sew pataupiijaam, un taa arii iznaaca ka mums ir uz steama tagad cs.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...