Jump to content
GIGN Forum

Paaugstinājums!


Recommended Posts

Sveiki! Tatad pēc nepārāk ilga laika vēlētos nelielu apgreidu!

1.admin_chat - ļoti nepieciešama komanda, lai spēlētājs varētu veiksmīgi man reportēt 4iterus(ir bijuši gadījumi, kad spēlētājs reprotē man 4iteri pa skype :) ), kā arī lai es varētu apspriestos ar adminiem!

2. xkick - man ir xnick, bet ar to nevar pilnvērtīgi kikot, jo nevar izkikot spec, nevar norādīt iemeslu, nevar izkikot dead player(ir gadījies, kad redzu ff un kamēr rakstu xnick, kāds paspēj viņu nošaut un pa to laiku kamēr spēlētājs ir dead viņš var atgriezties no afk un nesaprašanā tik izmestam no servera nākošajā raunda!)

3. xsay - Lai varētu paziņot spēlētājam, ka ir jāpilda misija un nerastos starpgadījumi, kāpēc viņš tika noslajots! Kā arī, lai sazinātos ar spēlētājiem privāti, pēc kļūdaini reportēta 4itera! :thumbsup:

Ceru uz atsaucību! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

miedziņ, bet ja jau tev ir xb, tad kāpēc tev ir vajadzīgs xk, lai kickotu spectorus? Tik pat labi tu vari izbanot uz 5min un būs tas pats kick.

Es par adminchat. ;)

EDIT: nu, sorry, tev nepietiek laika, lai uzrakstītu vienu ciparu?

respektīvi :

xbip 5 Zorg afk

xk Zorg afk

EDIT2 : Bez iemesla, šeit nevar izkikot ;), tas tik tā - zināšanai.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: kick daze i ne nuzen, banj na 1 minutku vot ivse dela. XCHAT - 6tuka nuznaja, da i XSAY ne povredit :cool: REC :smoke2:

Čaļi, jūs esat mazliet neizprotami. Kāpēc gan viņam jāmokās banojot spēlētājus uz 5 minūtēm, ja viņš vienkārši var uzjautāt xk komandu? Ja jau prot ar xb tikt galā, tad jau xk uzticēšana ir gandrīz pašsaprotama.

Vienkārši sagribējās te ierakstīt savu visiem interesējošo viedokli. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...