Miedzinjsh Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Sveiki! Tatad pēc nepārāk ilga laika vēlētos nelielu apgreidu! 1.admin_chat - ļoti nepieciešama komanda, lai spēlētājs varētu veiksmīgi man reportēt 4iterus(ir bijuši gadījumi, kad spēlētājs reprotē man 4iteri pa skype ), kā arī lai es varētu apspriestos ar adminiem! 2. xkick - man ir xnick, bet ar to nevar pilnvērtīgi kikot, jo nevar izkikot spec, nevar norādīt iemeslu, nevar izkikot dead player(ir gadījies, kad redzu ff un kamēr rakstu xnick, kāds paspēj viņu nošaut un pa to laiku kamēr spēlētājs ir dead viņš var atgriezties no afk un nesaprašanā tik izmestam no servera nākošajā raunda!) 3. xsay - Lai varētu paziņot spēlētājam, ka ir jāpilda misija un nerastos starpgadījumi, kāpēc viņš tika noslajots! Kā arī, lai sazinātos ar spēlētājiem privāti, pēc kļūdaini reportēta 4itera! Ceru uz atsaucību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ljoti vajadzigas komandas un es atbalsti6u uz visam xsay chat un kick lai tev veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Tak u tebja za estj teperj BAN kick daze i ne nuzen, banj na 1 minutku vot ivse dela. XCHAT - 6tuka nuznaja, da i XSAY ne povredit REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 tu sāc pārāk daudz gribēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Samuray chalim ar ban tiesiibaam admin chats ir viena no nepieciesamaakajaam lietaam! Saavaadaak ar miedzinju sanaak runaat kopeejaa chataa, admin chatu tochna jaaliek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) miedziņ, bet ja jau tev ir xb, tad kāpēc tev ir vajadzīgs xk, lai kickotu spectorus? Tik pat labi tu vari izbanot uz 5min un būs tas pats kick. Es par adminchat. EDIT: nu, sorry, tev nepietiek laika, lai uzrakstītu vienu ciparu? respektīvi : xbip 5 Zorg afk xk Zorg afk EDIT2 : Bez iemesla, šeit nevar izkikot , tas tik tā - zināšanai. Edited July 28, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 (edited) ar xkick atrak var uzrakstiit! EDIT: Kikam nevienmer ir janorada iemesls(protams, labak ir, bet ir gadijumi, kad nevajag) Edited July 27, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 xk un adminchatu uzliku. xsay NAV nepieciešams un viņš NAV jāizmanto. Ja kāds nepilda misiju - slap. Ja nesaprot - slay. Un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 kick daze i ne nuzen, banj na 1 minutku vot ivse dela. XCHAT - 6tuka nuznaja, da i XSAY ne povredit REC Čaļi, jūs esat mazliet neizprotami. Kāpēc gan viņam jāmokās banojot spēlētājus uz 5 minūtēm, ja viņš vienkārši var uzjautāt xk komandu? Ja jau prot ar xb tikt galā, tad jau xk uzticēšana ir gandrīz pašsaprotama. Vienkārši sagribējās te ierakstīt savu visiem interesējošo viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Ok paldies par pravam, bet vai es tagad, kad nav xsay vareshu kadam speletajam privati aizrakstit PM? Offtpiks: Tikko nopirku kamikaze enerģijas dzerienu, silti iesaku nepirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Offtpiks: Tikko nopirku kamikaze enerģijas dzerienu, silti iesaku nepirkt Tev ir xsay, tikai tev rekomendējas to nelietot. Sintakse: xpsay niks chau pidinj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Ne man nav xsay , un līdz ar to arī nav xpsay EDIT: Tikko pamaniju, ka kick man ari nav, značit admin chat ari nav Edited July 28, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tiešām nebija. tagad gan uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts