nixnox Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Bija GunGame bet sagribējā uzlikt CSDM. itkā Uzliku, viss aizgāja, bet tagad radās jautājums... kā var noņemt CSDM shop menu, lai citi nevarētu pirkt ieročus?? vajag tīru gungame, nevis lai pirmajā raundā skraidītu ar m4a1. :blelohs: :blelohs: :blelohs: Paldies jau iepriekš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 cik es sapratu tev vajag tikai spawn ? tad plugins.ini mape atsaj tikai spawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) 1.Ja vēlaties uzlikt Deathmach tad ielādējiet Šo 2.izņemiet failu no Addons>amxmodx>config CSDM direktoriju un ieliekat servera config direktorijā! 3.Ieeiet gungame.cfg un uzlikt gg_dm 1 gg_dm_spawn_random 2 Edited July 25, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixnox Posted July 25, 2008 Author Report Share Posted July 25, 2008 tagad viss kārtībā! tikai man vajag lai cilvēki dzimst dažādās vietās un GunGame lai pēc katra levela mainītos ierocis automātiski nevis tikai pēc nāves vai raunda beigām Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Mljed ieliec spawnus un nedzims viena vietā!!! un to skaties gungame.cfg papēti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ja neko nejedz beidz pac 4akareeties nem shito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 (edited) Quote ja neko nejedz beidz pac 4akareeties nem shito He, kur tie laiki kad es šos addons taisiju Nju Normālus addons vari nokačāt http://shops.oo.lv/load/1-1-0-9 P.S Tie ieprieksejie addons glukoja, tāpēc iedevu jauno linku Edited August 1, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now