*jancis38* Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Šodien atnāca rēķins no IZZI... Un līdzi nāca šāda aptauja. Visi IZZI lietotāji aizpildam šito anketiņu, tad iespējams beidzot būs kvaletatīvāks pakalpojumu sniegums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 ar kvalitati viss ir ok, ja vinus sabiede, ka atslegsi, bet atrumu gan vini varetu piemest klat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Sūds tas i-nets!!! Bet kabeļtelivīzijai nav ne vainas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Es ceru ka viņi piemetīs klāt kādu mb/s Savādāk tiešām nāksies slēgt līgumu, un slēgt ko citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Esmu panēmis mdsl (sūds) Un tagad negribās slēgties nost, jo būs jamaksā soda nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 man ir pdsl un dzivoju laimigs! Nemaz neatceros kad pedejo reizi sim butu bijusi kadi paravumi, ja atrums ir mazs 230kb/s, bet man pietiek! Filma videji kas sver kadus 700mb novelku atrak par stundu, kas man pilnigi pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts