DeSaa Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 taka es maz no psp jeedzu. piem ja es nopiekru atkodetu psp es varu tad visas speles likt ikeshaa un ies? pasham spelem neko nevajag kodeet? un vel vina var skatities filmas klausities muziku utt.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDZ_Netgames Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 piem ja es nopiekru atkodetu psp es varu tad visas speles likt ikeshaa un ies? pasham spelem neko nevajag kodeet? un vel vina var skatities filmas klausities muziku utt.? Tur jāstās kā kurai spēlei . Mūziku filmas varēsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Veikalā TU atkodētu nevari nopirkt jo visas preces psp, ps2 nav atkodētas pašam jau ps2 stāv pusgadu un slinkums aizbraukt uz Bērnu Pasauli un atkodēt pa 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 sk... vari jau atrast kadu kas tev par kadiem 10 atkodees. bet ja es atkodeju psp man ies visas psp speeles un piem no neta ladejot psp speles visas ies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 (edited) visp pac ar var atkodeet!!! ja megini esi uzmaniigs! EDIT:vel 2 jautajumi. 1.cik ilgi tur psp akumulators ~? 2.kad perk psp vinam ir ieksha kaut cik atminas pashaa?vai nak parast lidzi memory stick? Edited July 19, 2008 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now