JimBugA Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nu tad jāsāk iesildīties! Šovakar @ Melnā Piektdiena ir WarmUp Party. Sāksim iesilt priekš koncerta!!! Kuri ir gājēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ak dievs. vai tad nepietiek ar to šitu andrejsalā uz kuru es pat iespējams aiziešu. uz MP gan ne, tā skaņa man tur joprojām besī. Varbūt uz Gorgoroth oktobrī vienīgi aiziešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 Gorgoroth, kas tas par pasākumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 24. oktobrī būšot melnajā piektdienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 Nē fok to Melno Piektdienu!!! Labāk uz http://www.truemetal.lv/article/490/ 19tajā dātumā!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nu re. A vienīgais ieeja 8 lati. neesmu drošs vai gribu iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 Es laikam ziedošu 8ls gribās dzirdēt HUSKVARN un SANCTIMONY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Es ieshu... <3 Phil Anselmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 jā, warmup pārtijā būs Fils, kā tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Piedod atvaino... Nebiju isti pamodies K-ka aizdomajos un domaju ka jautaja kursh ies uz metallicu ahhh -10cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 Nu tad tā diena ir klāt! Noklausījos reizes piecas One, gandrīz beidzu Tad tiekamies tur... Iesildītāji arī nav slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 da beidzot Šodien koncerts METallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Haha, forši, koncerta dienā man vienkārši piezvana un piedāvā biļeti pa 33 Ls. Es, protams, nelaidīšu tādu izdevību garām. Tagad jāiet nedaudz ietriekt un tad jābrauc uz Rīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 šito vajadzēja rakstīt sadaļā "Mūzika" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 nē, Pasākumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 :woot: :wowoot: :woot: ^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ weeeeeeeee esmu afektaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 mana dzim6anas diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
REEKER Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 kamēr gāja metalika tikkmēr kuldīgā bija pilsētas svētki! un metaliku tur pieminēja estrādē un bija pat par metaliku dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 koncis bija vienkarshi izcils!!! kaut arii tagad juutos ka izdirsta jaanjoga - spranda saap, balss nav, kakls saap + temperatuura - bet tas bija taa veerts. 2 stundu laikaa uznjemtas emocijas veel mani nepametiis vismaz nedeelju. "We gonna see all you motherfucker's very soon with a new album!!" - can`t wait! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) nekas labs tajā koncertā nebija... Patiesībā, down, kas bija iesildītāji, ne tikai iesildīja skatītājus, bet arī nospēlēja visu uzstāšanos tā, itkā tas būtu viņu koncerts... Paldies dievam, vismaz viena no grupām to bija spējīga izdarīt... Metallica, protams, lika visiem gaidīt savu ieraššanos, tas nopietni krita uz nerviem, man nez kāpēc likās, ka maksāju lai nokslausītos un redzētu metallica uzstāšanos dzīvajā, nevis metallica sound crue vazāšanos pa skatuvi, un kaut kādu mazu ķiparu prasmes ar slotu un dvieli... + tam visam vēl alus cena nebija no tām mazākajām sūda 0.8 maksāja veselus 2 Ls un ar 1/2/3 jau nu nepietiek... Ausis arī nedaudz aizkritušas, ņemot vērā, ka stāvēju 2m no skatuves tieši centrā... Edited July 21, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 un manā arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Metallica, protams, lika visiem gaidīt savu ieraššanos, tas nopietni krita uz nerviem, man nez kāpēc likās, ka maksāju lai nokslausītos un redzētu metallica uzstāšanos dzīvajā, nevis metallica sound crue vazāšanos pa skatuvi, un kaut kādu mazu ķiparu prasmes ar slotu un dvieli... + tam visam vēl alus cena nebija no tām mazākajām sūda 0.8 maksāja veselus 2 Ls un ar 1/2/3 jau nu nepietiek... Ausis arī nedaudz aizkritušas, ņemot vērā, ka stāvēju 2m no skatuves tieši centrā... a nu jā uz kenci jau ejam pielieties nav ko līst tik tuvu skatuvei ja pēctam čīksti par aizkritušām ausīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 A, tas skaitaas liela cena? Tu gribi teikti, ka 0.8L alus pa 2Ls? Vai arii es savaa aizdzertajaa praatinjaa kaut ko nespeeju izskaitljot. Es savos paakjos dziivodams baaraa 0.5 kausinju pa 1.50 dzeru. Nedomaaju, ka viena no gada lielaakajiem pasakumiem 2ls par alu ir daargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Tādiem kā tu, vajadzētu aizliegt iet uz šādiem pasākumiem. Tādu cirvju dēļ grupas arī nekad negribēs braukt uz Latviju, jo šeit ir diezgan švaki fani un stulbākie no tiem (respektīvi, tu) vēl lien skatuvei klāt, lai gan atbalstīt grupu nemaz netaisās. Man liekas, tur kaut kādi ārzemnieki bija galvenie fanotāji. Koncis bija kruts, trīs dziesmas no Kill Em All, galīgi to negaidīju, parasti spēlē tikai Seek and Destroy. vispār apbrīnojami stulbs posts. Ignorēsim to, ka tas ir stulbi vērtēt vienu konci pēc tā cik alus tur maksā, bet vēl nosaukt 0.8L tilpumu pa 2Ls par dārgu - kur tu dzīvo jāprasa, jo Rīgā tā ir diezgan pierasta cena pasākumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now