#wL.Media Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Tātad tikko draugs manam projektam uztaisīja web headeri aka logo :] Esmu jau parādījis daudziem draugiem , jo vienkārši man tā viņš iepatikās ka jau 30min tikai uz viņu skatos Tātad: kačājam jauns links un liekiet atzīmi desmit baļļu sistēmā. Edited July 17, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Uzliec citur, kautvais katls.lv yy servera pārslodze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 rekur: http://img231.imageshack.us/img231/2848/le...rymoviesqm1.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Nesaprotu kas tur tik kruts lai 30 min sēdētu un blisinātos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 pēdēja kaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 ņja un to teica cilvēks kas zin kur savienojas pararēl taisnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 tach beidz varbūt vienreiz spamot, cik topicus šodien esi uztaisiijis? 1248912941? Nevienam tavi sūdi neinteresē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Kkā neko krutu tur neredzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) nekā diža nav... un kā var uz viņu skatīties 30 minūtes? Edited July 18, 2008 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Pat 3sec neskatijos, bet nav slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 manaam aciim patiik.. 30min jau ir "bisku" parspiilets bet slikts nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) ak tā, 30 min tikai uz viņu, ko? es gan 9 sekundēs izsecināju, ka redzēt tur var tikai kastes. visās 3 bildēs ir kastes, kas pārtop divreiz lielākā skaitā kastu, kad saskatām arī kastes bilžu atspulgos. bildēm taisīt atspulgus principā ir kaut kas nejēdzīgs iekš "logo". arī melnie krikumi neiederas uz tādas krāsas fona. legendary-movies, ko? pats nosaukums izsaka daudz, bet, jas tas saistās tikai ar random bildēm no cs, izskatās pēc nekam nederīgas bravūras. arī vieta, kur uzraksta atspulgs paslēpjas zem tām 3 melnajām līnijām, ir neizdevusies. tavam projektam neredzu nākotni, labāk paliec vien pie, tavuprāt, izcilā "logo" apbrīnošanas. jā, un draugiem vairs neizrādi viņu. Edited July 18, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Oho, labas pareģu spējas. Ja pēc logo spriež par projekta nākotni, tā pastāvēšanas ilgumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Tādus gudros kā kaamis ulbrokā vienkārši sit No visa tava posta neko jēdzīgu nesalasīju, kapēc es apbrīnoju šo headeru? Jo pats tādu nemūžam neuztaisītu bet nu protams kaamis tādus pa 4sek ar aizvērtam acīm un kāju pirkstiem taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 (edited) Oho, labas pareģu spējas. Ja pēc logo spriež par projekta nākotni, tā pastāvēšanas ilgumu. labs, tu mani atšifrēji. bet te izmantot manu vairs ne tik ļoti apslēpto talantu nebija vajadzības, jo to, kāda būs projekta kvalitāte, nosaka darbs, kurš ir ieguldīts tajā. laikam lieki piebilst, ka viņam trūkst vēlmes un/vai viņš nav spējīgs pat izveidot pats savu "logo". zini, ko es vēl paredzu pēc viņa komentāriem šajā forumā? es paredzu viņam 7 gadus Tibetā un ne pārāk spožu nākotni, ja nemainīsies viņa uztveres spējas un attieksme. Tādus gudros kā kaamis ulbrokā vienkārši sit nemāni sevi. florbolisti, kas tur trenējas, redz' domā citādāk - Ulbrokas iemītniekiem ir svarīgākas lietas darāmas par ielas huiligānismu. kas attiecas uz tavu komentāru, kārtējo nekam nederīgo spamu no sērijas "ja izveidoju diskusiju, man ir jāatbild uz katru ierakstu",- visu izsaka tavs paraksts. principa pēc, lai nebūtu novirze no tēmas,- irc kanāla adrese neder iekš "logo". tas nenozīmē, ka neder tikai un vienīgi tavējā, bet gan jebkurā "logo" kanāla adresei nav īstā vieta. p.s. drīksti atbildi uz šo man sūtīt privāti. Edited July 20, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 īstais ierunājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miervaldiz Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Psc tads teksts No visa tava posta neko jēdzīgu nesalasīju, kapēc es apbrīnoju šo headeru? Jo pats tādu nemūžam neuztaisītu bet nu protams kaamis tādus pa 4sek ar aizvērtam acīm un kāju pirkstiem taisa tas te laikam no pieredzes #wL.Media tevi tur biezi sit ??? P.S. par logo dodu 5- Edited July 24, 2008 by miervaldiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now