Jump to content
GIGN Forum

Lv.travian.com


Mincuhx
 Share

Recommended Posts

  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

S!CK (17|14)

Čalim 220 population un tikko iestājies kaut kādā aliansē.

Ik pa stundai sūta pa 3 švakākajiem kareivjiem un pārsvarā neko nedabū, jo es te pēdējās dienās aktīvi darbojos, visu laiku kaut ko būvēju savu iespēju robežās.

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs! Tiešām nedomāju, ka būs tik stiprs. Es neko nesolu es pakonsultēšos ar aliances biedru, kas topā ir 4. un tad skatīšos vai uzbrukt vai nē. Jo mums nav liela aliance pats saproti negribās izaicināt uz karu, ko nespēsim uzvarēt!

Njā viņš no manis ir otrā pusē. Manas koordinātes ( -27 | -5 )

Nu tev toč nav paveicies viņam tur apkārt nav neviena īpaši stipra. Visi tādi tavas populācijas līmenī!

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Nu redzi neko nedos ja es viņam nosūtīšu kādu 5. leģionārus, bet ja tā pavairāk imperiāņus, tad gan varētu šo paraustīt, bet... viņš var dot pretriecienu, kuru protams neizturētu un vajadzētu aliances biedru palīdzību un tā nemanot sāktu alianšu karu, kuru mēs vēl nevaram atļauties. :)

Es tā domāju, ka tomēr noraustījos un negribās riskēt, bet es varu mēģināt kā ar resursiem palīdzēt, lai vismaz attīstītu kārtīgi paslēptuvi un pilsētas mūri tā lai nestāv uz vietas attīstība. :)

Man jau tā paveicās. Bračka ieminējās, ka ir lv serveris nu lab sākšu spēlēt un paspēju diezgan ātri piereģistrēties un savā "Hudā" esmu laikam otrs stiprākais. Tākā pret mani ir bijis vērsts tikai viens uzbrukums un tad tas džeks kļuva par manu fermu līdz kamēr idzēsās. :D Es nebiju vainīgs viņš bija neaktīvs man bija kājnieki es šo fermoju kādu laiciņu kamēr vai nu pats vai kāds moders izdzēsa. :)

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

n0r3k labas ziņas. Es nez vai tev vēl S!ck uzbrūk, bet anyway viņš vairāk neuzbruks. :) Nu es ceru, ka viņš nav tāds dolbis, jo viņš šodien tika pieņemts tajā pašā aliancē, kurā esmu es. Es to tik tiko ieraudzīju. :) Tas, kas te prašija par manu alianci nu ne manu, bet Bleach. Tās nosaukums ir "Z.O.O".

Link to comment
Share on other sites

yeah, nice, paldies. tagad varēšu dzīvot mierīgi un attīstīties. vismaz uz kādu laiku, kamēr neparādās kāds cits uzbrucējs, vai arī s!ck neaiziet uz citu aliansi :D

EDIT : huj, viņš atkal uzbrūk.

Link to comment
Share on other sites

Jā n0r3k tas pajoliņš tomēr turpinās uzbrukt. :) Tiešām sry, bet aliances galvenais teica, ka vēl neiespaidos īpaši dalībniekus ar to kam uzbrukt kam nē. Es jau tam sick personīgi palūdzu tev neuzbrukt, bet viņa atbilde bija "Tā neies krastā!". Nu vairāk kā palūgt es nevaru izdarīt tomēr tagad viņš ir mans aliances biedrs un uzbrukt arī nevar... Vienīgais risinājums, kad tu sasniegsi populāciju ~100 tad aizraksti Bleach, alianses galvenajam, lai tevi pieņem aliancē ja tu, protams, gribi! Jo ja tu gribēsi tikt aliancē, tad domāju viņš pieņems, jo esi tuvu sick or tiec kādā konfederācijas aliancē. :) Tie ir pašreizējie atrisinājumi kādu es varu iedomāties...

Link to comment
Share on other sites

Nū, es te visu laiku attīstu paslēptuvi, tā ka viņam švaki tiek no maniem resursiem, jo visu laiku kaut ko attīstu.

Gan jau izkulšos. Nav jau tā, ka stāvu uz vietas, bet bremzēta man tā attīstība ir.

Link to comment
Share on other sites

kas tas par serveri, es kā vienmēr uzbūvēju MB lvl 3, rally point lvl 1, barrackas lvl1 un sāku reidot apkārt, fermas baigi čojnās (un es esmu drošs, jo man ir 70 stundu noob protections), bet viena problēma - kaut kādas krivas letiņu fermas - nevienam nav krops :o

Link to comment
Share on other sites

Es tur nor3k paskatījos kā viņš tev uzbrūk un nav jau tik traki. :) Cik skatījos viņš tev tik visu laiku apmēram ar 5. falangiem uzbrūk ja? Vai sākumā vairāk sūtīja? Vienkārši tev vēl ir paveicies, jo LO aliances biedri tiek reidoti ar pār pa 100. pērkoņjātniekiem. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Servera Reset

Sveiki spēlētāj,

nākamo nedēļ mēs uzsākam servera reset procesu.

Servera reset kārtība:

Pimdien, 1. septembrī serveris tiks aizvērts un visi konti tiks dzēsti,

Trešdien, 3. septembrī tiks atvērta iespēja iepriekš piereģistrēties,

piektdien 5. septembrī 6:00AM serveris tiks oficiāli atvērts.

LV administrācija

Ko domājam darīt? :)

Link to comment
Share on other sites

Ha likteņa ironija. Pašlaik tas, kurš ir stiprākais, pašlaik, serverī mani ir pārvērtis par savu fermu, bet neskatoties uz to savu 15. vīru armiju turu. Šoreiz baigi daudz kaut kādi itāļi, laikam... Nekas ir sākums un drīz lielais fermeris Masterk kļūs par fermu Nr. 1!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...