Jump to content
GIGN Forum

Bit.


KlumpaHLTV
 Share

Recommended Posts

:)

Tad jau esmu psihopats kursh tevi nositis ^^ .D Starpcitu cik tev gadu ? Es mineshu 9 ,10 ,bet ne vairak pa 12. Runajot par citiem postiem kur tu k.ko esi uzkricelejis es vnks negribeju atbildet jo zinaju ka bus ta ari paliksies jo tapat ar tevim neko nevar panak (luk shadi - Jebkurš draugs var būt idiots.... ,bet ne jebkurš idiots - draugs! = doma ir pa tevim ^^)

Runajot par tavu parakstu kad katru reizi ieraugu es vienmer pasmejos par tevim un nodomaju - cik jabut zemiski nolaistam cilvekam lai k.ko tadu stulbu un tizlu tur uzrakstitu tas vnks jabut tatad limeni kad pat pateikt to nevaretu un tas ir shis gadijums .D vari vinu atstat ,bet es netaisos k.ko tik stulbu raktstit preti jo nergibu but tada limeni ka tu ^^ ne paldies. + Visiem berniba noteikti bija ta kad kads idiots para tev :mIm: tu vinam preti radi un pec tam viss ir 0K ,bet reizem ir ta ka tu vinam uzdirs virsu un aizeij prom ,bet vinsh tev rada sho :mIm: tik ilgi kamer tu pa vinu busi aizmirsis (man zel tevis) ja tu gribi pieverst uzmanibu tad sauc raudat ka sikais parasti tas nodarbojas.

P.S. Lab vso domaju ka bus warned + atvilinajums = ,bet gan jau pardzivoshu vismaz pateico ko gribeju .D

Link to comment
Share on other sites

Vairāk nekā tev, vairāk..

Runājot par maniem postiem, katrā ziņā noderīgāki par tavējiem viņi ir.

Vispār forši no malas paskatīties kā var degradēties dienu un nakti spēlējot cs. Pat pirmās klases skolnieks savu domu māk izteikt skaidrāk nekā tu.

P.S. Tev ir žēl manis? :) Man ir patiešām žēl tavu vecāku...

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Klimpa ko nozīme tas smirdīgais ".D" ko tu bāz iekšā gandrīz katrā savā komentārā? Gribi izcelties? Labāk nevajag...jo tu tāpat starp visiem nereāli izcelies.

PS. Ja nemāki lietot komatus - NElieto! Tas teksts izskatās vienkārši drausmīgi (tāpat kā lielākā daļa no taviem postiem) // neatbildi ar pretjautājumu kas izskatās apmēram šādi "a kāpēc pats nelieto komatus? .D"

PPS. uTorrent + DC++ - the best

Link to comment
Share on other sites

:mIm: tu vinam preti radi un pec tam viss ir 0K ,bet reizem ir ta ka tu vinam uzdirs virsu un aizeij prom ,bet vinsh tev rada sho :mIm: tik ilgi kamer tu pa vinu busi aizmirsis (man zel tevis) ja tu gribi pieverst uzmanibu tad sauc raudat ka sikais parasti tas nodarbojas.

P.S. Lab vso domaju ka bus warned + atvilinajums = ,bet gan jau pardzivoshu vismaz pateico ko gribeju .D

psc, kas bija šitas? w4ck0 čalīt, izlasi vēlreiz, ko tu esi uzrakstījis - tu pats saproti?

nekāds atvilinājums nebūs, bet tie teksti ir dabas brīnuma cienīgi. Labi vismaz, ka kā cilvēks tu esi pozitīvs nevis kā lielākā daļa dabas brīnumu - kaitinoši cirvji.

kri un sharingan - es neteiktu, ka tādi paraksti ir īpaši smuki, pat ja tas varbūt ir daļēja taisnība.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...