FBI.Informant Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 1. Taken (2008) 2. Redbelt (2008) 3. Art Of War The Betrayal (2008) 4. The Godfather Trilogy (1972-1990) 5. Never Back Down (2008) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 fucking hell kā tā filma rullēja tas muzons.... aaahhhh. topika autors uzreiz redzams, ka ir (ievieto savu lamuvārdu šeit). Spider man 3 labākā filma pēc šādas superizvēles man nav ne mazākās iedvesmas rakstīt kādu filmu kas man patiešām patīk. Tāpēc... LBĀKAAS FILMAS 4EWRR!!111one INDIĀNIS DŽONSIZZ un galwazKAusss!! Wanted (Es gan redzējis nēsu, bet tur tjipa ir plika vecene ) X CILVĒKI 3. man liekas šito topiku vajadzētu klapēt ciet. Diezgan bezjēdzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 jatājumu - kura filma labāka vaig ielikt reģistrācijas topošajā testā. uzreiz būs skaidrs intelekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) No tā, ka tev patīk spaidermans, varam secināt daudzko. Tas, ka tev nav vairāk pa 15. Tas, ka tu vēl esi bērna prātā un kad tev vienkārši patīk paskatīties uz foršu džekiņu kurš var lidināties ar tīkliem, nevis izprast, piemēram, tā paša Foresta gumpa filmas vienkārši abrīnojamo aktiertēlojamu, līdz pēdejam sīkumam izstrādāto scenāriju, un beigu kulminācijā ļaut vaļu emocijām un pat asarām. Bet nekas, tu paaugsies, un sapratīsi, kas ir īstas vērtības. Edited July 16, 2008 by tepikjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Wanted iekš kino tagad rāda iesaku aiziet 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 uuuu, ka man gribetos redzet nenormali pieauguso cs foruma memberi, kurs raudot sezh pie TV un skatas forestu gampu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Atvainojiet, bet kur var nokačāt forestu gampu, outlawā neatradu. Manas mīļākās filmas ir Rocky, Friday visas 3 daļas, un vēl dažas stallones filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 you are wellcome ''bīstamais trakeris'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Nu ja kino rada ,bet torrentos vel nav DVDRip .( tapec bus japaagida kamer paradisies + tapat ar Hancock ,The Dark Knight un Hulk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Savukārt tev vajadzētu secināt, ka ar tādiem cilvēkiem, kas gluži vienkārši ir bērna prātā (jo raugi - viņi IR bērni) nav jēga diskutēt par tādām lietām, jo viņi tāpat paliks pie sava. Paaugsies un varbūt paši sapratīs kas ir kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Blood...atkal 1289318931u83x topu topiks, topika veidotajam iesaku pameklet vecos topikus, ja interesee filmu topi. Man viedoklis ir , ka shis ir enlarge my posts topiks. btw vislabaka filma ir Fortunas dzentelmeni vai 4 tankisti un suns aa un vakar gaja tada fima Enough !!! this shit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts