rusty Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 ding. man nevelk. jāgaida z-svētki, the upgrade time. tad varēšu papriecāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cros Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Es speelee jau 23 % esmu izgajis. Es 1 lietu nesaprotu - priekshkam jums tā vajag binokli? Jā, tajas galvenajās teritoijās drusku vajag, bet citur es praktiski vispār neizmantoju. Ja esi snaiperis tad vari caur temekli skatīties. Ja tu gribi prosta rushot - rush. Ja gribi ielavīties prosta ej un tad redzēsi kur, kas atrodas. Es tikai vienu nesaprotu Tur pie tava save raxtits - Act 1 - 23 % ( man personīgi) un es domāju vai gadījumā tie 23% nav no act 1? Bet tomer maz ticams. Un es jau kaukā kopumā saskaitot kādas 15 h un tikai 23 %. Aa un man kaukaa snaipers kustas teemeejot. Starpcitu mans aprīkojums - Silenced MP-5, M-79 Grenade Launcher, RPG-7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) Būtu tīri interesanti, ka sākumā Act -1 vajadzētu dabūt 100%, un tad Act -2, Act3, lai spēle ir garāka. Man laikam 16% Aprīkojumu mainu. P.S. Praktiski šauju tikai ar parasto pistoli. Citreiz tādi sniper skati sanāk ar to pistolīti. Es 100-200m no pretinieka, bet HS ar pistoli ka smird. XD2 Edited October 23, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cros Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 tiko tiku liidz act 2. drosvien ka 3. ar buus. shobriid esutieshi 50 %. starpcitu, kad tiec uz act 2 tu esi jaunaa teritoorijaa . Tas ir kaut kur pie 30 %. Es parasti ielavos pie pretinieka. Un tad visus atshauju ar savu kluso automaatu. Es nejeedzu priekwkam machete? Jo es parasti, ja ar macheti (es loti reti) tad tas vvecis, kuru atvaacu, saak blaut un mani visi uzreiz pamana. Es nez mosh ir kadi veidi kaa ar 1. cirtienu var atvaakt. Bet man kaut kaa nav sanaacis. Visdriizaak, tas kaadeel man tik leeni iet, ir tadeel, ka es pildu visas side missijas. 1. teritorija visas side missijas esu izpildijis. Mosh ja es prost pilditu galvenaas ietu daudz daudz atraak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Nezinu mani kaut kā baigi neaizrauj tā spēle. Tracina tās garās runas un gaidīšanas. Pagaidām esmu pievērsies spēlei tikai kādu stundu, bet vēljoproj;am nav tā, ka gribās viņu spēlēt. Laikam jāpierod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Man liekas ka šī spēle Suck... Man apnika, kaut kāda debīlā. Domāju būs kaut kas kruts, bet pilnīgi nekas nepiesaista.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super-Sonik Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Jagaida Jagaida, Far Cry 1 dalaja vnk ownz intresanti bij tos chiganus shaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Labi 9/10. Patīk : 1. Visas dabas ainas. 2. Ka ieroči iesprūst īstajās kaujās(ka bars ir apkārt man un dzīvības viena svītra) 3. Ļoti patīk, ka sevi var saārstēt ar visādiem prikoliem, piemēram, tas skats ka izrauj lodi ar zobiem ārā. 4. Patīk ka ir pārinieks, ja nomirsti, viņš tevi atdzīvina. 5. Grafika. 6. Ieroču daudzveidība. 7. Un viss pārējais ko nenosaucu! Bet skatoties uz visu šo, es spēli vērtēju 9/10 Viss jau ir priekšā, Patchi un tādā garā! :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 ka tik nav par daudz tās braukāšanas. es nedaudz pabraucu un man jau apnika braukāt. koferīšus gan ir interesanti meklēt, kur katrs noslēpts. ā un vēl man traucē tas vājprātīgais headbob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now