Guitar[Play] Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Sveicinats worm! Un ari protams visi parejie. Es skatos ka paslaik jums uz servera problemas ar lagiem... Tad nu es iedomajos ka varetu pieregistreties seit un paskatities ko visi doma par so problemu. Tad vel jautajums vai jums serveris ir taisits uz Linux??? Ja ta tad brinos par lagiem. Man pazistams cilvecins taisija serveri CS uz LINUX un vinam akceptabli stradaja lagu tik pat ka nebija... cilveku limits bija 20 bez adminiem ar adminiem 26... Ceru sagaidit drizu atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Kaa jau esmu raxtijis GIGN lapaa, servaks griezhas uz sekojoshas kaarbas: Dual AMD Athlon XP MP 2200+ 512MB Ram 120Gb HDD Linux Slackware 9.0 HLDS 3.1.1.1d Cheating-Death AMX mod 0.9.5 Statsme 2.7.1 (imho...) Pashreiz izskataas ka servs saacis iet normaali ar 20 speletajiem... procim cpu load turaas aptuveni uz 50% (vispar leekaa no 0-100... kaa kuro reizi) Nesen konstateju ka optika nedaudz pa dienu meedz ielagot (10mbit eunet)... buus jaupgreido uz 100mbit... Veel pamaniiti ir gljuki ar switchu - meedz kaarties nost, bet nu tur neko dariit nevar diemzheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guitar[Play] Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 Skaidrs nu neko darit ka jav tui teici. Zel protams bet vai tu nezini ka es ludxzu varetu dabut CS??? Man vins pazuda ta teikt viss cietais izdzisa jo pielaidu kadu ezeli klat kur lai tagad dabon CS ja man nav diska??? Ineta nekur nav?googlee garlaicigfi meklet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 un shii persona pirmiit sprieda par linux servera priekshrociibaam..... bet runajot par cs tas ir pretlikumiigi izplatit informaciju kur ieguut sho speli interneta nokachaajot. tb tu taisies kachat nelikumiigo verisju tatad buy it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 agraak tjipa bija www.deeptown.lv , tur vareeja 1.5 full nopumpeet , bet hz vai tas saic vispaar vairs straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 nav vieglaak nopirkt jebkadu cs versiju un pec tan no www.counterstrike.net nokachaat full 1.5 CS versiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 h4x0r!5k45 lietas te notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Kads tur sakars ar hakerismu? Ja jau kautkadi sikei spej uztaisiit virusu (wormu), kas triis dienas tavu datoru pilniiba izchakare, cik nereali tad ir hakeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 runaajot par to virusu , vinsh veeljoprojaam ir internetaa un vinju var sakert jebkursh ar windows xp, 2003, millenium. Ja jums kaads no shiem ir tad aizveriet portu 135. vismaz worms nebuus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guitar[Play] Posted August 19, 2003 Author Report Share Posted August 19, 2003 Liels paldies man tiesi XP un tas ports man sen ir ciet jo pa vinu ieplust visi default virusi manuprat vai tad ne??? Pietam manoi porti katru dienu ir citi vala un citi ciet taka virusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 21, 2003 Report Share Posted August 21, 2003 to guitar: ieksh dc++ pameklee to cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now