kobra70 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 NFSU, CS, MU, Warcraft III - esmu nospēlējies un šīs spēles pagalam apnikušas. Pašlaik nav ko spēlēt.. Iesakat lūdzu kādu labu spēli (stratēģisku, kur jābrauc ar mašīnām - vienalga), ka tik interesanta, kura ātri neapniktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Links Laba un interesanta spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra70 Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Piebildīšu, ka nevēlos spēli, par kuru ir jāmaksā. Palasot spēles, kuras man ir apnikušas (skat. 1 postā), tad sapratīsi, ka arī tās spēles ir par velti.. mm... un tajā linkā, ko iedevi, neredzu par viņu nelielu aprakstu u.t.t. Tu tikai iespamoji par vietu, kur pārdod savu acc! Edited July 9, 2008 by kobra70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Ok, līkpirksti. Grūti uzrakstīt www.ageofconan.com, ne? Tad nu lūdzu. Nospied šeit un tev atvērsies forša spēles mājaslapa. Ja tomēr esi tik debīls, ka tas pat ir par maz, tad vari uzspiest uz "About" pogas. Un par trijām, ja nemaldos, no tavām nosauktajām spēlēm ir jāmaksā. Edited July 9, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra70 Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Nosaucu 4. Un par 3 no tām pavisam noteikti nav jāmaksā, proti cs, mu un nfsu, kā arī world of warcraft var spēlēt nokačājot (tas nav mu paveids - wow)... Un es nevēlos spēles par kurām jāmaksā.. un tagad gaidu no tevis kādu uzbraucienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Un es nevēlos spēles par kurām jāmaksā.. un tagad gaidu no tevis kādu uzbraucienu! Pietiks ar "Tu esi lohs" vai kaut ko vairāk rakstīt? Esi kādreiz dzirdējis vārdu savienojumus kā Valve? Electronic Arts? Blizzard Entertainment? Es tev pačukstēšu priekšā - tās ir spēļu kompānijas, kurās strādā simtiem/tūkstošiem darbinieku, kas saņem algas, par to, ka piedalās spēļu veidošanā. (+/-) Tādi žīdi kā tu liki tādām kompānijām kā Crytek un Konami daļēji vai pilnībā pāriet uz speļu veidošanu tikai konsolēm. Par 3 no tām 4 spēlēm ir jāmaksā, tagad ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra70 Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Ko Tu te tagad gvelz par kaut kādām kompānijām? Es lūdzu norādīt konkrētu spēli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Fear Combat (multiplayer) OpenArena (liidziigs quake3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feeble Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Noka4a COD4! nORM SPELE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now