Jump to content
GIGN Forum

kobra70

Mirstīgais
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

kobra70's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. am... nav, tur tādas joslas augšā.. Es izmantoju IPB 2.3.6. Lūk, bilde:
  2. Visu izrakņājos, bet īsti nesapratu, kur.. Admin CP -> Management -> Forum Control... Cik noprotu, tur? Un, kur tad tālāk jāspiež? Paldies par atsaucību..
  3. Sveiki! Izpalīdziet lūdz un kāds zinošāks pastāstiet, kā uztaisīt to, lai moderatora tiesības (IPB forumā) uzliktu uz attiecīgas vienas foruma sadaļas, nevis visām, lai cilvēks varētu administrēt tikai vienā konkrētā foruma sadaļā! Paldies izpalīdzīgajiem!
  4. Labs vakars! Kāda programma nepieciešama, lai mans_video.VOB formātu nomainītu, piemēram uz mans_video.WMV, vai jebkuru citu formātu, kuru pretī ņem Sony Vegas u.c. programmas... Es zinu, ka, lai atkodētu dziesmu, kurš ņemts no CD, tad der audigraber, bet kā ar video? EDIT: arī video ir ņemts no CD, viņu vaidzētu atkodēt no .VOB uz citu video formātu...
  5. kobra70

    ģitāra

    Sveikiņi! Es jau kādu laiku vēlos spēlēt ģitāru. Vabūt ir kāds, kurš ar to nodarbojas un varētu man sīkumā pastāstīt... Nevēlos spēlēt elektroģitāru, bet parasto (nezinu kā viņu nosaukt). Kāda tipa ģitāra man kā iesācējam būtu jāpērk (klasiskā, akustiskā, ar cik stīgām etc.) Labprāt ietu mūzikas skolā, bet laiks neatļauj. Vēlos iemācīties spēlēt patstāvīgi...
  6. kobra70

    Hanteles

    Ok, skaidrs, tnx! Kopš jūnija uz bicepsiem esmu uzaudzējis muskuļu kalnu, bet spēka nifiga nav. Nu tricepsi arī ietilpst pie manas treniņprogrammas... Un klau, kā man labāk trenēt rokām to daļu no plaukstas līdz elkonim. Tas laikam skaitas kaut kāds apakšdelma muskulis vai kaut kas tamlīdzīgs. Jo no elkoņa līdz plecam man apkārtmērs ir manāmi pieaudzis, bet nu tā daļa nepārāk.
  7. kobra70

    Hanteles

    Sorry, ka uzroku vecu topiku! Tātad, ja es vēlos vairāk trenēt spēku, tad man ir jāveic mazāk piegājienus ar lielāku svaru? Teiksim vienā reizē 12 reizes un ar 2 piegājieniem, bet hanteles smagākas nekā, kad taisīju 12 reizes ar 3 piegājieniem un hanteles vieglākas?
  8. Diena laba! Kāds varētu lūdzu pateikt, kā es varu uztaisīt muserveri, lai viņā varētu visi ieiet? Kur es varētu iegūt globālo ip adresi? Savādāk es viens tik varu ieiet no sava datora... Man ir rūteris..
  9. Ko Tu te tagad gvelz par kaut kādām kompānijām? Es lūdzu norādīt konkrētu spēli...
  10. Nosaucu 4. Un par 3 no tām pavisam noteikti nav jāmaksā, proti cs, mu un nfsu, kā arī world of warcraft var spēlēt nokačājot (tas nav mu paveids - wow)... Un es nevēlos spēles par kurām jāmaksā.. un tagad gaidu no tevis kādu uzbraucienu!
  11. Piebildīšu, ka nevēlos spēli, par kuru ir jāmaksā. Palasot spēles, kuras man ir apnikušas (skat. 1 postā), tad sapratīsi, ka arī tās spēles ir par velti.. mm... un tajā linkā, ko iedevi, neredzu par viņu nelielu aprakstu u.t.t. Tu tikai iespamoji par vietu, kur pārdod savu acc!
  12. NFSU, CS, MU, Warcraft III - esmu nospēlējies un šīs spēles pagalam apnikušas. Pašlaik nav ko spēlēt.. Iesakat lūdzu kādu labu spēli (stratēģisku, kur jābrauc ar mašīnām - vienalga), ka tik interesanta, kura ātri neapniktu.
  13. kobra70

    Hanteles

    Par roku - kad iztaisnoju, sāp locītava.. kad sasprindzinu - nekas nemainas.. Vēlos iegūt vairāk spēku, muskuļus, formu! par to ieteikumu uz ēdienu - ņemšu vērā! Paldies...
  14. kobra70

    Hanteles

    Paldies Jums! Bet kas ir āmurītis? :) EDIT: Viens jautājums: Tas ir normāli, ja man jau otro dienu saliecot roku, muskuļi paši izveidojas, sasprindzinot nav reakcija? Jo man sajūta, ka kautko muskuļu audiem esmu nodarījis.
  15. kobra70

    Hanteles

    Labdien! Esmu ieguvis hanteles un es vēlētos, lai kāda laba sirsiņa no Jums man pastāsta, kā pareizi jāsāk trenēties iesācējam ar roku hantelēm.. cik svaru likt sākumā, ja agrāk esmu bijis tikai pāris reizes trenežieru zālē ar draugiem, bet tas arī bija pasen! Kādus vingrinājumus pildīt? Cik smagus likt iesākumam? Esmu 16 gadus vecs! Šo visu es rakstu, jo sāku trenēties, bet šķiet, ka būšu ne tā kaut ko izdarījis ar muskuļiem.. katrā ziņā, apskaidrojat mani kāds lūdzu. Kaut vai tieši ziņkāres pēc!
×
×
  • Create New...