Baek Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Tātad vajag šādu scriptu http://cs.shooter.lv/files/ Lai var izveidot piemēram caur admin cp tās kategorijas un pielikt failus ( lai var novilkt no cita linka , nevis tikai tos kuri atrodas uz PC mana ) Varbūt kāds var ieteikt kādu , kuru ir izmēģinājis un kuram ir šāda iespēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Idiot , es nerakstu ka es pirkšu . Kam man pirkt ka internetā tādi ir , es vienkārši prasu vai kāds nezin kādu labu un pēc kādiem atslēg vārdiem meklēt. P.S Tu jau nu nebūs tas kuram maksāt var kaut ko ,lai uztaisa scriptu kādu. Spriest var pēc taviem topikiem... VIspār kāda velna pēc raksti cik maksāsi ? Ja pat nemāki neko tādu izveidot ! P.S.S Ka tik kaut kur iespamot un dabūt +1 postu . Edited July 9, 2008 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Idiots esi tu. Varbūt droši vien kādā sms shopā var atrast bet tāpat pa maksu. Te postus viņš nekrāja ja nēesi pamanījis par jebkuru scriptu jāmaksā Tātad atrodi kādu scripteri un gan jau uztaisīs tev tu domā shooter.lv kaut kur netā atrada? Viņi arī scriptoja or pirka GL bastard Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Krāns tu esi, nekas vairāk. Neciena citu darbu, tātad arī citus cilvēkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Tātad atrodi kādu scripteri un gan jau uztaisīs tev tu domā shooter.lv kaut kur netā atrada? Viņi arī scriptoja or pirka GL bastard Es neesmu tāds loxs kā tu kurš ies pirkt lietas kuras var internetā atrast. Tu saki par jeb kuru scriptu jāmaksā psc kur tādi atmarozaki rodas es nesaprotu , es neprasu ,lai man taisa kaut ko es prasu lai pasaka vismaz pēc kādiem atsleg vārdiem google meklēt nevis ,lai man visu veido. Mazgadīgais mūdzis , tādiem gribas pārsist galvu. To: X ID Kāda doma bija tavā teiktajā vispār ? Ko es tādu izdarīju , ko es necienu . Es nācu ar jautājumu , kur tādus var dabūt ,pēc kādiem atsleg vārdiem meklēt , neviss lai man taisa visu scriptu no 0 ! P.S Es visu jau atradu , var slēgt ciet ,lai tādi idioti kā wl.Media nesāk te savus postiņus krāt , lai virs nika būtu vairāk kubiciņi. Edited July 10, 2008 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Kāds cilvēks ar to skriptu, ko tu gribi nozagt, pelna sev maizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Jaa ( lohs ) Kur es gribu kaut ko nozagt ? Dauni tas bija piemērs ,lai parādītu ko es gribu un kādu. Es jautāju pēc bezmaksas scriptiem . Atvaino , bet man tevi bija tā jānosauc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Paaudzies, tad parunāsim par šo tēmu... Un tavs runas stils neliecina ne par ko citu kā vien zagt vēlēšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Kapēc tad Tu nemeklē? Nē nu atvaino man, man likās tev ir vajadzība uztaisīt tādu skriptu, nekur tavā tekstā nemaniju ka Tu lūdz kādu keywordu pēc kura meklēt kādā meklētājā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tiešām krāns tu izklausies pēc 12gadīgā čaļā kas tikko dabūja sev e107 webu un tagad vēlas sev to scriptu ej google un meklē gribu redzēt vai atradīsi par brīvu. Patiešām mūsdienās nekas nenotiek par brīvu Idiots. āā nu tikai www.2po.eu par brīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 12gadīgā čaļā kas tikko dabūja sev e107 webu un tagad vēlas sev to scriptu ej google un meklē gribu redzēt vai atradīsi par brīvu. Patiešām mūsdienās nekas nenotiek par brīvu Idiots. āā nu tikai www.2po.eu par brīvu Loģiski gan tu raksti Vispār jau e107 cms ir jau Download system . Lūk te ir pa velti un netikai tas ko es prasiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nu tak izbeidziet nomētāt cic citu ar apvainojošiem vārdiem. Starp citu internetā ir iespējams atrast gandrīz jebko, bet ja gribi par velti, tad jāprot sameklēt. Izvēlies sev tīkamāko File Manipulation skriptu ! File Manipulation.rar GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ja nemāki zagt, nopērc! Visi topiki, ar jautājumiem par softu zagšanu, cd-key`u, crack`u dabūšanu, hakošanu, vīrusu izveidošanu, inficēšanu, vai kādu citu kaitējumu nodarīšanu trešajām personām, tiks dzēsti bez brīdinājuma un autori vārnoti. Tas attiecas arī uz komerciālo web aplikāciju (IPB forumu, CMS u.c) copyrights vai citu tekstu/uzrakstu likvidēšanu bez izstrādātāja atļaujas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 man jau patīk tas, ka viņš grib, lai mēs viņam pasakam, pēc kādiem parametriem meklēt tiešām, tāds idiots esi, ka nejēdz googlē ierakstīt pāris vārdus ? Vēl uzdrīkstas citus par idiotiem saukāt smieklīgi vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Kur ble es zogu ? Nax pilns nets ar scriptiem bezmaksas , es jau sen aizveru vispar kapē topiks vēl nav aizverts. Lecter jā es nezinu , jo vienkārši download script ierakstīt google , neatrod vienmēr to ko man vajag. Taka ej spēlē savu cs tālāk dator tārp. Psc nedomāju ka te ir tādi dalbaebi... Bet redz ka ir , šeit šajā topika iepostoja viens normāls cilvēks , pārejie kaut kādus sudus nemāki zagt nezodz , psc KUR NAX es zogu ? Es prasu scriptu kurs jau ir izveidots , ne visi ir maksas. Es te neprasu nekādus cd keyus etc... Bet šeit bērniem laikam nedalec līdz viņu smadzenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nu bet vajag konkrēti izteikties! Varēji uzreiz no sākuma pateikt, ka uzcept šev tādu skriptu nevajag, ka vajag vienkārši palīdzēt atrast. Vai tad tik grūti bija šādi ierakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 vienigais dalbaebs kuru es redzu esi tu... tas nav normali sita uz visiem dirsties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts