traktorists^ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 dvīņi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Enerģētika Neitrāla diena, kad godkāre ir kā uzvilkta stīga. Latviešiem tas uz labu, jo beidzot izdosies pacelt galvu augšup un atļauties kaut ko sev par prieku. Izveicība darījumos mīsies ar finansiālu ?pārkaršanu?. Pēcpusdienā uzradīsies provokatori, kas izvilinās informāciju, rosinās uz neapdomīgu runāšanu. Sevišķi bīstami ir meli, jo tie drīz var kļūt par patiesību. AAAAAA, OMG OMG OMG!! man piepildījās, jo es sev šodien nopirku saldējumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Reizēm ir interesanti palasīt par pagājušo dienu un paskatīties, cik no tā visa ir piepildījies. Nav tik traki, nav pilnīgi plika diršana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Nē, tā ir pilnīgi plika diršana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 yeah, same here. Eu, mby kāds zin, uz kā vispār balstās horoskopu "patiesums", nu ķip, kā viņi izzīlē viso to staffu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Nav gluži tā, ka es tticu, tur katru dienu meklēju avīzi un lasu, bet man par pārsteigumu citreiz izlasot horoskopu viņš tiešām sakrīt ar reālo dzīvi, kā? Nav ne jausmas, sverhistestvenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 nu tak haļava, horoskopos tak raksta vispārīgas lietas, neraksta taču, ka tu iesi pa ielu un atradīsi maku, pilnu ar naudu, uzraksta, ka tev kautkur VARBŪT paveiksies un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 avīzēs raksta vnk nahaļavu kautko. pasties - katra 3 diena visticamāk, ka atkārtosies. bet es domāju, ka kautko nopietnāku pēc zvaigzēm var dabūt priekš viena indivīda. savādāk visiem ūdensvīriem un kam vēl .. ''šodien liela nelaime tai un tai zīmei...'' sk - uz pasaules nomirst 30k ūdensvīru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now