knds Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Dabūju šodien savu open otrā līmeņa karti, kura itkā ir visa classic... Mēginu regoties paypal'ā, bet šamējais izmet šitādu ziņu This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Kas pa štelli? Vai ir tolks zvanīt hansabankai? Vai vienkārši ar to karti nevar uztaisīt to kontu? Edited July 7, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Nezinu, kad es biju addojis savējo karti man arī neizdevās, ja nemaldos tad ar tādu pašu rīzonu, pietam, man atskaitija 3 vai ciktur eiro dimidž pēctam mani nodirsa un teica, ka man vajadzēja iet hansanetā un, kaut ko tur akseptot, pamēģini iečekot hansanetu, ja nezidodas tad dod ziņu dimidžam. P.S. nemīz un sāc spēlēt wow. Edited July 7, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Tieši tā pati problēma. Help! Vēl esmu mēģinājis pārskaitīt naudu uz kautkādām totalizatoru lapām un arī nav izdevies. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 man ar visa classic gan viss strādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 paņem hanzanetaa jaabuut opcijai "atljaut noreekjinu darbiibas netaa" vai kaut kaa taa, nu vismaz man SEB'am tā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 hāvēzē... nevaru atrast hanzanetā neko par to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ibio, vēlviens....... Kāpēc jums ir jāņem kaut kādi openi,closedi uc hujņas? VISA CLASSIC, VISA CLASSIC ! Strādā perfekti. idiotu bars. jau 100. reizi rakstu, ka jāņem visa classic, nē vēlviens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) un kas tad open ir? ar tieši tādu pašu karti kāda ir kendijam manam draugam viss izdevās. kendij, kā jau teicu... mesedžo dimeidžu Edited July 7, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Jauki, ka tu mani klaji nosauc par idiotu btw, mersij, es mēģinu viņu pa skaipu dabūt rokā. Viņš laikam mani ignorē Edited July 7, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Man ar Open Visa karti viss bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Heh... piereģistrēju. Vajadzēja bik vairāk naudu kontā. Noplēsa 1.50euro =/ Tur kautas bija rakstīts par to 1.5 euro atgūšanu... Kautkāds statements jāčeko pēc 2-3 dienām, lai 1.50euro ieskaitītos manā paypal kontā... īsti neiebraucu. editz: skaidrs iebraucu. Edited July 7, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 (edited) *bump* Kāds var uzrakstīt pareizu adreses formātu priekš Latvijas? Nu to, uz kur šipojas prece. Izskatās, ka mans pirmais pirkums ebayā būs neveiksmīgs ;D steidzami! Varētu vienkārši print skrīnot.(nebaidieties, nebraukšu ar baru naidīgu reperu jūs piedauzīt.) Edited July 14, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Kāds var uzrakstīt pareizu adreses formātu priekš Latvijas? Nu to, uz kur šipojas prece. Izskatās, ka mans pirmais pirkums ebayā būs neveiksmīgs ;D steidzami! Varētu vienkārši print skrīnot.(nebaidieties, nebraukšu ar baru naidīgu reperu jūs piedauzīt.) Man arī šis noderētu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Kas tur tik grūts Ievadi adresi bez mīkstinājuma zīmēm teiksim Bikernieku street 29 - 65, lv - 5343 , Riga , Latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 kendij, tavā gadijumā Priekuli village Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 (edited) tas jau nav ciems. PAGASTS VECI, PAGASTS!!!1111(editz: ak jā pareizi. Pa angliskam tas skaitās village) Vispār strīdīgs jautājums, jo dzīvoju pirms zīmes. Btw es adresē iepirdu ar garumzīmēm un vārda street vietā ierakstiju iela(lol) ar domu, ka nafig man rakstīt angliski, vel latvijas pastā tantes nesapratīs... karoč esmu iebrezies aiz sava glupuma. Edited July 15, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now