Vemeklis Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Sveiciens visiem Es seit griezos sakara ar problemu tadu ka spelejot cs man ik pa laikam VNK apstajas es pats nekustos pings serveros ir 15-30 CS'am lietotju patch 21 Luk datora stati: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemeklis Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Help Please? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemeklis Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Aizmirsu piebilsst: Tikko parinstaleeju windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemeklis Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 Nu come OOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 nu smuki smuki 4 spoti pec kartas. man shodien tiko tas pac bija nezinu kada sakaraa. tu kipa spele un ik pec laicinja vis taka skanja pazud vis astajs uz kadu 1sec? tad es klausijos man cd diksdzinii kka stulbi ruuca es iznemu to un man vairs nekaraas :D:D diezvai tev tas pac buus :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 GIGN vnk shodien nezheligi lagoja! Iespejams nets tavs raustas,jo man arii shada hujnja shad tad gadaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemeklis Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Nē, tas notiek visos pīlnīgi visos serveros pat spēlējot 1vs1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Tev internets normals? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTent Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 TAs iespejams tapaec ka esi uzlicis dahuja skinus un viskaut ko citu. man ar ta bija uzliku daudz skinus un baigi lagoja uzliku pa jaunu cs viss auzgaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Es vakar ar uzliku skinu uz M4A1, un man bija tā ka raunda beigās ielago uz kādām 15 sekundēm. Noņemot skinu viss atkal bija bumbās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paffendorf Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Veemekli ieliec luudzu skriinus, kur ir redzams nvidia control panelis. Gribu redzeet kaa tev vis ir salikts, jo man ari ir GeForce 8500gt, bet ar fps nav kkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemeklis Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 1-Uzliku tā itkā kad Viss fps jabūt uz max! 2- Nav man nekādu skinu! Tīrs cs tikai ar patch 21 3- Nets : 4-Es nezinu kapē tā ir parinstalējku windows nelīdz visi jaunie draiveri viss ir :/ Bet lago! vieniga spele no vissam Crysis nelago! BF un cod4 ka arii citas online speles nelago! tikai un vieniigi cs 1.6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 spēlē Counter-strike:source , Condition Zero. esi mēģinājis ? lago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Sazinies ar neta provaideri tev nets raustas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 2- Nav man nekādu skinu! Tīrs cs tikai ar patch 21 3- Nets : 4-Es nezinu kapē tā ir parinstalējku windows nelīdz visi jaunie draiveri viss ir :/ Bet lago! vieniga spele no vissam Crysis nelago! BF un cod4 ka arii citas online speles nelago! tikai un vieniigi cs 1.6 ! Tev ir nezhiiliigi leens UPLOAD spiiid!man par visiem 2000kb/s UPLOUD shad tad iekaraas! Bet nu shajaa gadijumaa Tev nets ahuuna LAGO 39pings tas ir pa daudz un tapec ariii tev viss apstajas brizhiem diezgan biezhi! Zvani provaiderim un saki kas pa hujnju vai maini vnk vinju! PC sheit nav pie vainas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now