Jump to content
GIGN Forum

Lg


Epix
 Share

Recommended Posts

Tātad neko gari nedomāšu, vajag dāvanu, par cik viņai vairāk par zvanīt, rakstīt sms neko nevajag, tad gribu kā dāvanu pasniegt šo http://www2.220.lv/product?p=28517&lan...220&ob=name , taču ir viens ''bet'', viena cita paziņa, kurai ir LG teica, ka lietojamības ziņā LG kā telefons ir garām, neērts, bet uz viena cilvēka viedokli negribu balstīties tapēc gribu dzirdēt jūsu domas, iespaidus par LG kā mobīlajiem tālruņiem.

Link to comment
Share on other sites

LG nav mobilais, bet hemoroīdi. Nepēr viņu! Tāpat arī Samsung. LG visbiežāk viesojās remontos. Ja pērc mobilo, tad tikai Nokia vai Sony Ericsson. Par LG man piekritīs viss boots, par Samsungiem vēl varētu pastrīdēties.

Tīri foršs un maksā ap sotaku - Motorola V6.

Vēl pāris trubas:

SonyEricsson Z555i Diamond Black

SonyEricsson W610i

SonyEricsson W880i

Tāpat nevajag pirkt SE slaiderus (izbīdāmos). Mehānisms un taustiņi mēdz čakarēties biežāk kā piem. Nokia. SE W sērija FTW. Skaņa un kamera VIENOMĪGI sit pušu visus pārējos tajā pašā cenu grupā un ne tikai. Nokia N73 3.2 MPix ar autofukosu nemaz klāt nestāv SE W810i 2 MPix ar autofokusu. Lai arī Nokia ir Carl Zeiss glāze bildes ir dirsā.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Par pirmo Nokia neko nezinu un otrā ir prasta, bet tā jau ne vainas.

p.s. iešu gulēt. man rīt 5.40 uz darbu jāceļas. gribi ko sīkāk sūti pm.

p.p.s. piedrāzt, nav jēgas iet gulēt :D

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Man vajag tikai un vienоgi gold versiju, рis lg iekrita acоs ar to, ka ir viscaur zelta krвsв nevis like this http://e-shopping.lv/index.php?tid=8920〈=lv .

Bыtоbв visideвlвkais variants bыtu atlokвms, par to, ka atlokвmajiem pзc laika ir problзmas ar kontaktu ir bullрits, ja normвli apejas un nespвrda bєutвli, tad viss strвdв labi kв viens jau esoрais atlokвmais nokia :thumbsup:

Kв ar рito? http://www2.220.lv/product?lease_1st_payme...ame&p=31713

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Pašam tagad ir Motorola. Diezgan sakarīga truba. Izceļas citu vidū ar kvalitatīvu displeju, labu zonu un ļoti skaidriem sakariem. Bija vēl sieviešu sērijas Nokia, tjipa pagriežama. Šķiet bija arī zelta versija. Šas pameklēšu.

Paskaties vēl šitos:

Nokia 7360 Warm Amber

Nokia 6131 Sand Gold

Nokia 7370 Warm Amber (par šito es runāju pousta sākumā)

Pēc infas sanāk, ka šajā neta veikalā ir Nokia 6300 Gold. Viens no labākajiem performances/cenas/kvalitātes attiecības Nokia ražojumiem.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Chiky pārlasi pirmo postu.

Paskatijos bildes, lg tomēr pēc skata pievilcīgāks uz kuru arī izvēle krīt, in rīl k1 tomēr neizskatās piemērots meitenei, kaut kas salūzīs nopirks citu, ja nu kas :muahaha:

ja nu kādam ir vel kādi citi varianti izņemot jau ieteiktos laipni lūgti šeit uzrādīt.

Link to comment
Share on other sites

Manā uztverē no plašpatēriņa telefonu ražotāju produktiem lietojami ir tikai Nokia un Sony-Ericsson telefoni. Pārējie ir wannabe labi. Cik lietoti visi pārējie, neko labu par tiem nevaru pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Nav nemaz tie LG tik traki. Draudzenei ir divi slaideri - šokolāde un kkāds cits darba, abi LG. Piezvanīt var, sms aizsūtīt var. Mehānisms normāls, skārienjūtīgie taustiņi OK. Ne reizi nav prasījušies pēc servisa apmeklējuma.

Link to comment
Share on other sites

Starpības nav. Shine ir sērijas nosaukums, kas apzīmē KE970 burtu un ciparu savienojumu. Tāpat ar LG Prada ir LG Kkaukādicipari, bet daudzi sauc vienkārši LG Prada

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...