CrAsHeR Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Sveiki gribēju uzzināt vai kāds ir kādreiz veidojis Interneta radio uz shoutcast??? tātad mans pamatjautājums ir: Kā var noņemt dziesmu nosaukumus kurus spēlē??? Lai tie nerādās... tikai rādas uzrakstīts tas, ko es gribu.... gaidu atbildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 vienigias kas butu reali iespejams tad tu varetu izdarit ta Iezime visas savas dziesmas uz vienas no tam uzspied ar labo pogu peles un tad raname uzraksti SONG un vinjs autamtiskiski visas dziesmas uztaisis SONG (1) SONG (2) utt. SRY par kludam loti steidzos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Tajā pašā shoutcast serverī var visu mainīt. Arī to, lai rādas 1 nosaukums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAsHeR Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 nu tad pastāsti man kā to izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now