Jump to content
GIGN Forum

Acc @ Pub


Recommended Posts

Sveiki !

Tātad, ir pienācis tas brīdis,kad sāku just nepieciešamību uz x_votemap, tādēļ nāku ar Lūgumu piešķirt man x_votemap ! Nu ar šo komdu mēslus nevar sataisīt,vismaz normāli cilvēki !

Nja,lasot šo,Jūs visnotaļ domājat, kam man viņas vajadzīgas... Pats pa sevim saprotams,tas tāpēc lai vēlā vakara stundā nebūtu jāspēlē 4vs4 de_prodigy , cs_havana u.t.t.

Esmu džeks ar galvu! Problēmas ar GIGN līdz šim nav bijis un nebūs ar ! GIGN spelēju vairākus gadus! Serverī uzvedos zolidi ! Un tie kas bija "GIGN party 2007" , tiem visnotaļ iespaids k-kads radās par mani!

Admins kas mani rekomendēja: plikais... Un tādu būs vēl daudz,vienkārši neprasiju lai rekomende mani !

Ar cieņu HUSEINS

Link to comment
Share on other sites

x_votemap ir jau kā def komanda visiem. nav nekas pret huseinu, vnk fakts kā tāds. adminu pēdējā laikā arī ir pietiekoši daudz. es nezinu vai vajadzīgs vēl kāds, kas lidina votes :)

hus, tas nav tāpēc, ka tu prasi. tas ir mans novērojums.

Link to comment
Share on other sites

es zinu, zinu, ka te mirstīgie nedrīkst postot, atvainojos, bet vakar husein taču naktī spēlējām un tu ik pa laikam mainiji niku uz plikais un banoji čīterus, liki votes, kā tad tā?

EDIT: viņi draugi? nu skaidrs, nezināju.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

tu laikam sapjoji, vai ari plikais bija pie huseina un otradi.. a ko tu zini.

par temu..

domaju ka votemaperu NEVAR but par daudz..

jo redz tjipa ir mirklis, proti defaultais laiks ap 7 kad 90 procenti draga admini, a pec tam nu katuvai 3 dienas nedelja ienaks husis un uzmetis voti, vai reizi menesi, no ta tapat buus labums, proti LABS LABU NEMAITAA.

REC

pietam vinsh ar savu vinja telam neatbilstosho uzvedibu ir radijis ljoti labu iespaidu :)

Link to comment
Share on other sites

EDIT: viņi draugi? nu skaidrs, nezināju.

Bija tada figna ! ja mainiju uz pliko un banoju ! Protams esam Draugi pa ziznj ! Un ari es to nedaritu bez vina atlaujas! Es pats pazvaniju, nabadzinu pa nakti piecelu,pateicu lai sis ienak nobano un nomaina mapi... sis preti pateica lai pats do daru,un gaizaja talak gulet !

Un biezi ir ari tad ka speleju vai pie vina PC vai vins pie mana ! tad ar ir ta nika mainisana !

Paldies parejiem !

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, ar manu piekrišanu tas bija, man vienkārši galīgi negribējās celties , slēgt kompi iekšā e.t.c vienkāršāk bija , lai viņš paņem un nobano. + mana celšanās būtu ilga un prasītu daudz laika pa kuru tas čīteris būtu vienkārši izgājis ārā or smtn. domāju , kad rīkojos pareizi atļaujot viņam to. Bet tas jau ir offtopiks.

Ja pa tēmu , tad viņam varētu dot šīs tiesības , jo tad viņš neceltu mani pa naktīm un būtu serverim arī kāds labums. Ja arī viņš sataisītu huiņu , tad jūs tusā varēsiet viņam pa šņabeli iedot ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

iedot jau var, liekas, ka chalis draugos ar peleeko vielu... tikai ceru, ka votes nelidos dienas laikaa uz def mapeem( taa kaa es censhos dariit naktiis, lai tautu notureetu), jo pa dienu visaadi admin'ainie speelee un zina ko dara... katraa zinjaa REC, jo ir sanaacis ar vinju daudz speeleet pa naktiim un kad man piegriezhas tad vinjsh paliek. vote jau nekaiteetu... bet gribeetu ieteikt lietot praatiigi, jo ir daudzi jauni admini paraadiijushies serverii un taa vien liekas, ka dazhi censhas pie mazaakaas huinjas izmantot aksesu, taka nepaarspiilee... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...