ennd Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Karoča tā es jau vienu nedēļu čakarējos uztaisit Half-Life serveri ,bet nekas nesanāk esmu izmeiģinājis visu, bet nekas nesanāk Pie Game Man Rādās Tikai : Counter-Strike Un ja varat pasakiet lūdzu kā var likt ādminus,Pluginus,Mods u.c (Vai tas ir tā pat kā Counter-Strike?) Jā Kāds var palīdzēt Raksta Bet Kurš Grib Krāt Postus Neko Neraksta Gal Galā Tā ir (Palīdziba ne ) Paldies jau iepriekš Edited June 29, 2008 by ennd Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 viss taapat kaa cs... ja taisi caur hldsupdatetool, tad jaaliek nevis update -game cstrike, bet update -game valve Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennd Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 Tā tad man jāliek ir Plugins u.c tā pat un caur HLDSupdateTools Parādisies pie game : Half-Life kad es pierakstīšu -game valve ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 dari visu, ko teicu, un amxx liek tāpat. Tikai kačā amxmodx BASE, jo CSTRIKE addons nestrādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennd Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Paldies(Slēdzet ciet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Bet tas base ir gļuki daudz es uzlieku slapmenu man nevar piespiest 0 un 8 un kad liek vote ar neko nevar izdarīt tur baigie bugi iekšā vēl! Kā no viņiem varētu tikt vaļā? Un ko varētu izgudrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now