denja Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 nulab es par to nebriinos, nepavelti iipasi apdavinatie nobanot, elemntari (id nesakriiit ejat stastiit to suudu kadam citam) amx_who <--- panem id amx_banip (vai jebkada cita komanda caur kuru banojat) #id time reson jeb ar amx_nick "nick" un citu niku hot lox (to vienu burtu jeb ciparu ieliekat "" un vis rule) amx_banip lox 0 urla vel kadi jautajumi, 4ista kkadi jaiet pa4iitot mos jajau neviens nemak banot p.s esmu sita banojis 100x + ja nestrada, vnk novacat amxbans uzreiz stradas loool sitadu problemu tik esmu redzejis oo.lv serveros RESON FOR EDITING: kluudas izlaboju dazas varat nepateitkies, zinu kad jus ignorejat manu teiktu, kaut ar neskapec man vienmer ir taisniiba, laikam acis koz 1kart gigna ir xmods 2kart xwho nau visiem ka jau auk6ejos postos ir teikts TU VISpar esi lasijis ko citi teica? D pareiz bij teikts auk6a ka raskti konsole status pradas iD un bano xbip 0 #ID NUMURS iemesls un vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) 2kart xwho nau visiem ka jau auk6ejos postos ir teikts TU VISpar esi lasijis ko citi teica? D pareiz bij teikts auk6a ka raskti konsole status pradas iD un bano xbip 0 #ID NUMURS iemesls un vis 1kart es nezinu kas gigna ir 2kart admincmd.amxx nak lidzi komanda amx_who, un ta ir uz burtina d (ja nemaldos, karo4 jabut bana burtinam)(par so lietu nestriidesos jo musu jaunmodiigajiem cilvekiem nepatik amx_ un maina uz x tape es hz) un ja visiem nava bana burts, tad nava brinums kad nobanot nevar labi karo4 manvienalga, njemat darat ka gribat, tik izteicu viedokli pa jusu kartejo ekstremo "gudriibu".! p.s a un kas taja xwho komanda ir tads ka visiem adminiem ta nava tur gigna slepenie dati or smthng + jebkura serveri jebkuram adminam kam ir ban ir amx_who lai varetu nobanot niku kas satur 1 burtu Edited July 1, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 a, cik tu ilgi nodarbojies ar pareizrakstiibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Blegj dauni, ko tad tu te vispār dirs! Aizej vēl pastāsti opelim, ka viņam nepareizā vietā ir motors, jo zapiņam tas ir aizmugurē! Savus uberpadomus ej bārsti oo.lv serveros, jo tur tev ir īstā vieta. Un vispār, kurš tev atļāva dirst šajā sadaļā?! Banu nah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Es domaaju tik apdaavinaatu puisheli kaa ritsuki (vinshi arii Hollow??? ) Vienkaarshi nevajag njemt galvaa, iedomaajies esam tik gudrs, zheel, ka tu kljuudies! Nabaga idiots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Rutsuki a tu esi lasijis auk6a ka xwho komanda nak kopa ar xm ? nezinu lapec tevi vel te tur foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now