Jump to content
GIGN Forum

Sn00p

Invincible
 Share

Recommended Posts

JAUNS ĀKSTA UZLIESMOJUMS. VIIIUUU VIIIUUU VIIIUUU.

Tātad, beidzās tikko cpl_mill karte, sākas cbble. Warmup roundā aizskrienu a2 laikam, dzirdu kā teriks skrien. Aizeju aiz stūra, šis paskrien man garām, novācu. Izrādās ka novācu snoopu. Tagad pēkšņi pēc 10 sekundēm seko 3 slapi no viņa puses. Es, kā jau ierasts, prasu KO TU DARI? Šis atbild: "Nav ko krisiit warmup roundaa miizal" :DDDDDD Es vienkārši gar zemi. Uzrakstu viņam: "Tu no slapa arii gribi atvadiities?" Un vinsh mani nogago. Demo būs, pagaidām vēl iet mape (cbble.) Manuprāt, sliktākais admins ever kādu esmu redzējis.

DEMO

Edited by Invincible

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaa tad droshi varat nostiities arii visu cbble karti un visu naakamo nuke karti. Lai priecaajas ka nedabuuja BAN par saviem izgaajieniem un team kiliem .

man vispaar ir vienalga uz tevi inv. tu esi kautkaads traumeets, ja tu to speciaali dari, un meegini izprovaceet adminus.

paraleeli uz teviim !!!

Edited by Sn00p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaa tad droshi varat nostiities arii visu cbble karti un visu naakamo nuke karti. Lai priecaajas ka nedabuuja BAN par saviem izgaajieniem un team kiliem .

man vispaar ir vienalga uz tevi inv. tu esi kautkaads traumeets, ja tu to speciaali dari, un meegini izprovaceet adminus.

paraleeli uz teviim !!!

pilniigi nevienu neprovoceeju, pie visa vainiigs esi tikai un vieniigi tu, un demo visu to var redzeet.

aa jaa, traumeets esi tu, ne es.

Edited by Invincible

aa jaa, traumeets esi tu, ne es.

man ir vienalgauz tevi,

par slap warmapaa ar 0 dmg 2 reizes, tu te tagad saac raudaa. nu pieraudi sev bikses, pasuudzies mamma, protams vari veersties augstaakaas instancees un suudzeet mani kaadaa Zemgales abgabaltiesaa, ja esi pietiekami kompitetns. tu peectam muti virinaaji, saveejos shaavi, kautko tur bveel muldeji, es tev gag uzliku. nu ko tu gribi ? neesi nedaudz sapisies, te kautko meeginot paraadiit no sevis.

MAX pareiz uzsveera nu te tikai raudaas un raudaas. man jau njirga naak taada ka maz neliekas XD XD XD :D :D

man ir vienalgauz tevi,

par slap warmapaa ar 0 dmg 2 reizes, tu te tagad saac raudaa. nu pieraudi sev bikses, pasuudzies mamma, protams vari veersties augstaakaas instancees un suudzeet mani kaadaa Zemgales abgabaltiesaa, ja esi pietiekami kompitetns. tu peectam muti virinaaji, saveejos shaavi, kautko tur bveel muldeji, es tev gag uzliku. nu ko tu gribi ? neesi nedaudz sapisies, te kautko meeginot paraadiit no sevis.

MAX pareiz uzsveera nu te tikai raudaas un raudaas. man jau njirga naak taada ka maz neliekas XD XD XD :D :D

nevienu saveejo neshaavu, mani saaka shaut tavs draugjelis uxus. neko tur nevaavuloju, runaaju ar zorgu, kursh arii nav iipashi gudrs. vienkaarshi lai macho vai vel kads noskataas demo, tur viss ir paraadiits kas un kaa bija.

aaa, man ir veel ko pateikt.

snoop, cik noprotu tu pipee zaali, es arii, aizvakar veel pipeju. Peec m anas pieredzes zaale nomierina, izraisa pohuju pa visu, smieklus. Bet izskataas ka tavaa gadiijumaa efekts ir tieshi preteejs. Nez, moshk kautkaadu krutku peerc, acetonaa merceetus salmus pipee?

lol, un tieshi salms ieposto te :D

Edited by Invincible

aaa, man ir veel ko pateikt.

snoop, cik noprotu tu pipee zaali, es arii, aizvakar veel pipeju. Peec m anas pieredzes zaale nomierina, izraisa pohuju pa visu, smieklus. Bet izskataas ka tavaa gadiijumaa efekts ir tieshi preteejs. Nez, moshk kautkaadu krutku no urlaam peerc, acetonaa merceetus salmus pipee?

lol, un tieshi salms ieposto te :D

OMG x) x) :D:D XD XD XD :P :P :lol: :lol: :lol:x) x)

tu gadiijumaa nesaaki sho topiku, jo rounda saakumaa, tu man ieliki hs kaa team mate :lol: , pa ko es tevi slapoju, tu kautko uzdirsi es tevi izkikoju ... ? :10cm: :10cm: :10cm:

Var veert droshi ciet sho beernu murdzinju :lol:

Edited by Sn00p

:D :D :D

:sparta:MUTES OFF

aizveriet sho topicu tach

topiks tiks aizveerts, kad macho vai worms, vai veel kaads izskatiis sho te, un riikosies kaa uzskatiis par nepiecieshamu. ceru, ka tas buus flagu atnjemshana tev. labi, es tagad pakluseeshu. luudzu klusee tu arii, jo tavi posti, kas ir lidzvertiigi 12 gadiigajiem, mani kaitina un rada veelmi tiem atbildeet.

Edited by Invincible

:superlol:

čali, neposto te bezjēgā, nav Tev ko te maisīties.

Jā, snūp, nu vienkārši cilvēcīgi atbildi, tad arī kāds lokos ciet. Saproti, tas ir mazliet dīvaini, ja vairākiem cilvēkiem reizē ir sūdzības par Tevi. Es saprastu, ja Inv. vai es tādi būtu vienīgie, bet nē. Respektīvi, ja tādi ir vairāki, tad būtu tākā laiks padomāt, vai Tava rīcība ir tik pareiza, kā Tev liekas. ato sanāk, ka serverī visi ir, kā Tur teici, 14 gadīgi nūbi, kuri tikai vārās un vārās.

ne jau tev es lieku aizvert topicu, bet foruma adminam, lai izskata un aizver. Tu tach nebeigsi raudaat ?

cik tu te postosi par to ka tev warmup uztaisa slap?

saaki ar to ka es tevi izbanoju uz 5 min par TA raunda saakuma, tagad jau tu te trejdevinjas juuras esi pieraudaajis par visu ko tev itkaa nepelniiti pieshkir.

Ljaunais sn00p abizho nabaga Invincible

:lol:

:).

Я не буду дискутировать на эту тему, в следуший раз будет внимательней подбирать слова... а то как-то в последние время не вижу модерации, хотя за такие слова раньше казнили:

urlas ir krievu tautības cilvēki ar skūtu galvu, kas staigā treniņtērpos ar svītrām pie biksēm(jo vairāk svītru, jo "krutāk" ) un brauc tikai ar BMW(ļoti reti ar citām mašīnām), bieži vien prasa garāmgājēji em naudu, cigaretes un "piezvanīt" :D

Urlas parasti ir krievu tautības necilvēki, kuriem nav nekādas stila izjūtas

URLA - apvainojošs vards krievu tatutības cilvēkiem.

:thumbsdown:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...