HoLLow_LiFe Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jāmēģina atrast darbiņš, kuru varēšu apvienot vēlāk ar mācībām (viens jau ir plānā), tad mēģināšu k-kur uz eiropu aizmočīt vai nu uz ami or krimu (pagājušo gadu iepatikās tā Ukrainas daļa man ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Pēc Jāņu svinšanas 3 dienu garumā tagad man kādu nedēļu negribēsies no mājas iet ārā. Bet nu tā jau kā katru vasaru - strādāšu un atpūtīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Runājot par vasaras sākšanos. Tā sākās tikai 21. jūnijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Darbs, darbs, darbs, brivdiena, darbs, darbs, dar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Bija doma strādāt, bet tad plāni mainijās un šovasar atpūtīšos. Cerēsim ka laiks atbilstīs vasarai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Nu man tā vasara tā minimāli iestājās. Tā riktīgi iestāsies rīt 2008gada 27 jūnijā, jo beigsies skola, rīt dabūšu sekmju grāmatiņu. Gribas pastrādāt -dabūt naudu Gribas atpūsties pie jūras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Kāda jēga ir no šī topika? Kādam reāli interesē, ko cits darīs vasarā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Runajot par stradashanu, es laikam tikai uz Julija beigam ieshu stradat. Pagaidam atpushos. P.S. mja vispar sho vareja kautvai taja pasha "Nakts riita spama" rakstit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Var salīdzināt idejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now