Phillip J. Fry Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Biju sadomājis pirkt tf2 legālo un nu tā ... Vai ir vajadzīgas vēl kautkādas fīčas,ja es pērku no steampowered.com ? Vienkārši jāaizpilda tā anketa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Vienkārši aizpildi, ja viss būs ok, uzreiz varēsi spēli novilkt, protams aizpildot jaizmanto kredītkarte, bet laikam ar paypal arī varēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 tur kur ir jāizvēlas kartes tips ,kas jāraksta? Man ir maestro tā ir tā pati mastercard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Īsti nezinu, jo man ir VISA, bet mēģināt jau vari, ja nebūs īstā, tad , protams, nestrādās Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 for gods sake, cik man reizes jāsaka, ņemiet VISA CLASSIC. problēmu nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 +1 Tev moby bet man bija nelielas kibeles ar Visa clasic kadas 5 reizes meigināju lidz steam pienema karti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 tik tiešām vajag ņemt daudz maz starptautiski atbalstītu kredītkarti. tā blue ir mazliet sodība, jo ne visur viņu pieņem un tikai vienā bankomātā var noņemt naudu, bet nu tas tā. bet ir arī savi plusi - kā piemēram atlaides 10%-25% vairāk kā 250 vietās un vēl avio sertifikātu (apmaini pret biļeti un lido, kur vēlies) var saņemt, ja pienācīgi iepērcies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Tā jau ir tava vaina, noteikti kaut ko nepareizi ierakstīji. Man viss pa pirmo bija abas reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Es n`tās reizes esmu piricis ar VISA un VIENMĒR viss ir aizgājis ar pirmo un bez nekādiem starpgadījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now