-pK_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) man ir tāda problēma kad Terroristi (35hp_mini ) mapē Mirst , uzreiz pašā raunda sākumā. Uztaisīju mapi , visu kā vajag , ar trigger_hurt un Teleportiem. sākumā taisīju CT spawn`us , CT viss iet. nokopēju visu , pārrakstīju teleportus uz Ts. CT & Ts spawni ir pilnīgi vienādi ( var tā teikt ) , bet CT nemirst un Terroristi Mirst. kāds nezin kapēc tā? p.s ja kautko nesapratāt - Jautājat tepat. Edited June 23, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 parādi ko vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 ko tieši tu gribi redzēt.. ?! es jaw teicu kad Teleporti un Trigger_hurt`i Ir vienādi salikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) rmf laikam jau nedosi, vismaz mapi ieliec, uzreiz tā grūti iedomāties. Viņi vispār tiek aizteleportēti uz paredzēto vietu? nomirst pirms teleportēšanas vai pēc? Edited June 23, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 (edited) rmf nedošu... negribu lai kāds izlabo problēmu un uzdodas par tās mapes autoru .BSP Fails teleports ir uzlikts pareizi.. skaties pats. p.s mapē sanāk 34hp neesmu izlabojis DmG... kad atrisināšu šo problēmu izlabošu. Edited June 23, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) nu ja viņi netiek aizteleportēti, kaut kas nav ar teleportiem. teleporta galamērķiem nav vārds Edited June 23, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 galapunktiem jaw name nevajg , vajag tikai TARGET. sākumpunkts - Name: Ts1 galapunkts - Target: Ts1 ( tā darīju ar CT un viss sanāca! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) sākumpunkts - Name: Ts1 galapunkts - Target: Ts1 ( tā darīju ar CT un viss sanāca! ) ja galapunktam nav name, kaa tad kompis var zināt kur lai met tavu cilvēku EDIT: vienkārši pārskati teleportu nosaukumus, noteikti ko esi palaidis garām. Edited June 23, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 (edited) pēc target. EDIT: esmu jaw skatījies 5 reizes. Edited June 23, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) Vot tew skaidra atbilde. ieej savaa rmf, uzspied uz info_teleport_destination prieksh t un uzliec name, tādu kāds trigger_teleport ir target. Es zinu ka tur nav pareizi. Edited June 23, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Nevajag galapunktam NAME!! izlasi pamācību ! CT es tak neliku galapunktam name , tik target , un viss OK :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 izlasi pamācību ! CT es tak neliku galapunktam name , tik target , un viss OK :] Neskaties uz savām pamācībām, vienkārši dari ko tev saka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 es tā arī darīju ( ar COUNTER-TERRORISTS ) un tieši tā pat ar TERRORISTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) ja nevari izdarit ko tew saka, tad neko arī neprasi. Edited June 23, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 trigger_teleport: target raksti "ts1" info_teleport_destination: name raksti "ts1" Visam jaaiet. Tutorials LIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 pK, tu esi nereāli tizls. Pirmkārt, tu nedari to ko tev saka un strīdies, ka pareizi ir tev, kaut arī tev nekas nesanāk. Otrkārt, tu pat neproti uzrakstīt vārdu dying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) :superlol: :superlol: vajag aakst. manupraat tava probleema ir taada ka ct un t tiek teleporteeti uz 1 vietu Edited June 24, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 (edited) info_teleport_destination: name raksti "ts1" Visam jaaiet. Tutorials LIE! amm... ja kas man tā arī jaw bij bet tik un tā... TS aRE Dying :[ pamēģināšu izdzēst , un no jauna salikt spawnus un teleportus K34up - lol , CT uz savu pusi tiek teleportēti , TS ir otra puse. p.s yē , viss iet Edited June 24, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 p.s yē , viss iet vajadzeeja tev to no saakuma pateikt jo raxtiiji ka tu nokopee visu un saliec otraa puse, un kopeejot ari properties nokopeejas tapeec man ieshaavaas shi doma praataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 (edited) lol tu vsp lasīji ko es sākot topic rakstīju? kad es nokopēju un pārrakstīju visu ko vajag uz Ts... Mapi salaboju... ja kāds grib , šeit var lejuplādēt. Edited June 24, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 cik cilvēki teikuši - nevilkt pāri kartei vienu lielu un hollow'ētu sky brushu.. tāpat atrodas kāds, kurš tā izdara kad sāku roundu, man bija 68 hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 kad sāku roundu, man bija 68 hp lol man gan 35 uz trigger_hurt - dmg liku 65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 lol, tu vispār notestēji? man 68, laikam tam damage tipam vairāk par apaļo skaitli 32 (kas ir 2 piektajā pakāpē) neņems un, nedomāju, ka: 1. tas sky brushs ir TIK liels 0.0 2. tik maz spawnu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 (edited) man 68, laikam tam damage tipam vairāk par apaļo skaitli 32 (kas ir 2 piektajā pakāpē) neņems un, nedomāju, ka: 1. tas sky brushs ir TIK liels 0.0 2. tik maz spawnu.. tapēc mape ir mini dmg centīšos izlabot. jā , es testēju man kkā 35hp EDIT: man kkā tagat 36hp bij Edited June 25, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toster v2.1 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Netaisi ar trigger hurt.. Dari taa: Uztaisi kkur game_player_hurt name: hurt damage to apply: 65 Un tad zem katra pleijera saakumaa trigger_multiple target: hurt delay before trigger: 0 Shitas straadaa daudz labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now