tipa elvis Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Labdien! Vai kads nevaretu iedot skriptu kas uzrada kada dziesma paslaik skan i-radio. Vnk man ir i -radio un taisos uztaisit home page prieks radio ,un butu tiesam nice ja mala raditos kada dziesma skan. Tatad kam nav zhel ludzu iedodat skriptu. Paldies par atsaucibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 par pārdesmit latiņiem es tev varu uztaisīt ne vien tādu lapu, kurā rādīs dziesmu kas skan, bet arī būs iespēja novēlēt/pieprasīt kādu no dziesmām, redzēt playlist un TOP10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 (edited) ja butu kruti tikai paslaik esmu sausa ;( nu nekas paldies par atsaucibu ! Vai tiesam kads nevaretu iedot prastu skriptu kur rada cik klausitaji un kada dziesma skan loti ludzu, ir ta4u ligo diena Edited June 23, 2008 by tipa elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Vai tiesam kads nevaretu iedot prastu skriptu kur rada cik klausitaji un kada dziesma skan loti ludzu, ir ta4u ligo diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ehhhh... tu slinkais mērkaķi, tiešām googli izmantot nemāki ?! http://www.streamsolutions.co.uk/index.php?page=scripts Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 tas tavs firecs, vispār verās vaļa 100 gadus, kāda jēga tev piegruzīt VĒl ar kautādiem šitiem! Tev tas radio tāpat neskanēs..raustīsies, un ensaki ka man slikts nets, man visas citas lapas atšķirīā no tavejās atverās ne ilgak pa 3 sekundēm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Tur jau ta lieta ka mekleju taja google ,bet neatradu , liels paldies par paldizbu. Nejau es turesu lapu ,bet ucoz un radio es nedomaju turet uz sava pc. Enyway paldies par palidzibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now