Spridzeklis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Kāds varētu ielikt pamācību, kā ievietot war3 mod .. Es daudz meklēju un nevaru atrast..un nezinu kā saucas tas war3 mods, kurā ir save xp .. un 8 rases ... amxmodx.org... ir viskas daudz un nevar saprast.. Būšu ļoti pateicīgs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 1kārt posto nepareizaja vietā 2kārt ir dafiga runāts par war3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 uzmet modu pa virsu serverim vai PM mani pa naudu varu uztaisit serveri tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spridzeklis Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Man nevajag nekādu par naudu serveri, es pats māku, un māku rīkoties ar pluginiem arī. Bet esnevaru atrast to īsto war3 ... 8 rases save xp ... tas ir frozen throne? vai ka saucas tas war3 mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ja mdf tas ir war3 frozen th... sakuma ir tikai 7 rases ,ja gribi 8 pa4ekare configu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) nokachaa jebkuru war 3 viss ir jachakaree configos tad ari buus 8 rases un save xp Edited June 18, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now