kesh Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 saku atkal spelet cs (nesen). kad bija busters speleju ar nicku varensox (vins bija regots(aizmirsu paroli)). Gribu dabut kick tapec lai kickotu tos kas lamaajaas un stuff. kad visi admini ir viena komandaa man pa micrafonu visaadi jaaklji dirsh virsuu un izdariit neko nevar. speleju diezgan biezhi un biezhi esmu serverii kad nav neviena admina. zinu ka daudzi domaa ka speleeju ar wh , 2 reizes esmu banots (nepamatoti) tapec neceru uz uuberkuulajaam atsauksmeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 lai čali neatbrīvotu uz 2 nedēļām par to ka nav adminu kas iesaka, tad es viņu iesaku, jo es atceros vareno zeķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Kapec tu ieprieksh neteici, ka tavs niks bija varensox! No maniim rec jo no malas daudzi kesham dirsh bezpontaa virsuu!! Laikam dazhem kaads naids veel aizkjeeries no taas bana buushanas! Un ar kick jau toch neko sliktu nevar sastraadaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Atbalstu, bet tiesham vareja labak xg paprasit, bet tas nu ta! A vaitad kads no galvenajiem nevar tev pateikt paroli tajam varensox nikam (lidziigi ka undera paroli pateica ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 nosūti man PM, kur norādīts epasts ar kuru esi reģistrējis niku varensox, lai varētu pārbaudīt, ka tas tiešām esi tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 (edited) droshi vien , ja es atceretos savu emailu es atceretos ari gigna paroli (jo gan emaili gan paroles ir bijushi daudzi). tagad man ir jauns emails un jaunas paroles peec ilga online neesamibas laika. tapec vienigais ko varu piedaavaat ir vecaa varensox parole kura tika nomainiita uz to kuru es tagad neatceros , protams ja tas kautko dod. bet man liekas ka mysql datubazee jaasaglabajas vecai parolei tadejadi veretu atgriezt nicku vai nomainit registreto nicku uz jauno. P.S: kautgan man liekas ka par sho jautajumu jaarunaa ar wormu. EDIT: huh. atcerejos varensox'a paroli wohoo. Offtopic: gribetos nomainit no varensox uz kesh. tas ir iespejams ? Edited June 17, 2008 by kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 tev nav regots niks kesh? P.S nedomaju kad tev kads liks regotu niku no varensox uz kesh (tapat ka bezbiksim neviens nemaina no MMD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 (edited) domaju ka tiesibas var iedot uz nicku varensox ja jau vins man tagad ir atpakalj. Edited June 22, 2008 by kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 hey ?! viss taa arii paliks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 hm.. nu ja jau uz vinju vareja kljudities, tad spelet mak. un cik manams tad ir csaa biezhi. eem nu ja. Rekomendeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 (edited) edit Edited June 22, 2008 by kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Esmu pret tiesiibu pieshkirshanu shim jaunietim. Par to kick par lamashanos man vis ir skaidrs... pats vinsh forshi lamaajas un negrib buut sodiits. Pietam veel juutas aizskarts par to ka vinju soda par parkapumiem kurus pats izdara. NEE , no manas puses.! Skatiit sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 sn00p, kā ar galvu? Negribi vēl 2003 gada topikā pateikt "ANTIREC"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts