sl.gg Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nu ir tāda lieta vienmēr tur kur ir piemēram chat boxs serveros rakstas using AMx utpc, piem ja es gribu pardot taisit serverus un dot par brivu tos kada lapaa tad ka lai taj chat boxa ieliek, vai nonjem textu kursh ik pec laika parādās?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Parunāts+turpmāk raksti skaidrāku title+izsakies saprotamāk - tas tā ieteikumam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Nu skaidrāku title es uzrkastītu, ja zinātu par kādu apgabalu es runāju, bet tākā es nezinu, tad "Kā var?" manā skatījumā vislabākais Title Edited June 16, 2008 by sl.gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Es izsti nesaprotu ko tu gribi paprasit bisk skaidrak please Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 nu piemeram ka pasutot no dyca cw serveri tur sakas reklama, bet ja es noka4aju kkadu pub serveri un tur taja vieta ir ta weba no ka es noka4aju reklama ka lai vinu nonem jo es negribu lai man serveris reklameee kkaadu dēļa'tāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 aa sapratu tev jaiet addons--> amxmodx-->config-->amxx.cfg tur ir 2 rindinas kuras janomaina Sitas rada pasa augsa tu vari nomainit ka gribi lai radas amx_imessage "Welcome to %hostname%" "000255100" amx_imessage "This server is using AMX Mod X\nVisit http://www.amxmodx.org" "000100255" ASitas radas pasa apaksa slid no labas uz kreiso pusi. Raksti ieksa ko gribi aa un to 600 nomaini uz kadu 10 // Default value: "Welcome to %hostname% -- This server is using AMX Mod X" 600 amx_scrollmsg "Welcome to %hostname% -- This server is using AMX Mod X" 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Nēē nejau imessages to amxx.cfg esu izmekleejis no augshas lidz apaksai man vaig tur kur chataaa paraaadaas nevis virs chata!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 aaa tagad 4ista sapratu es pameklesu zinu ka sauc tulit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Okej gaidu, ja atradīsi cepums no manis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 sitas ir istais 99% parlieciba Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Laikam būs jāturpina rakņāt addons jo tas nav tas, lieta tāda ka es noka4āju addonu no tiem Mkserveriem un nevaru dsabut to this server made by MkServers, un tas NAV plugins, bet tāpat Cepums no manis ka centies palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Bet tam jau vajadzetu but istajam kape doma ka nav?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 So vinjsh chataa tev paraada to? Ja taa uzmet savai amxx versijai atbilstoshus pluginus(nokachaa jaunu amxx un iemet plugins mapi taa kachaata vietaa.) nonjem visu 3rd party pluginus. Iespeejams, ka autors vienkarshi pamainiijis defultos pluginus . Tapec arii to nevar redzeet. Ja nu taa nav taa probleema. Paskaties vai pie metamod.ini nav kads diivains plugins. Ja nu tomer nekur nav... tad uzliec modules pa jaunu. Shaubos, ka autors bus tik taalu aizracies, ka bus izdomajis.. veel kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 kur tāds metamod.ini ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) cstrike\addons\metamod ups ne tas cstrike/addons/configs/metamod.ini ew man liekas es zinu kur tas ir man liekas ka tas teksts ir ielikt data/lang mape kada faila tas pats ir ja no wosa nosper zombie infection serveri tur data/lang mape ir kaut kur. Edited June 17, 2008 by tipa elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ja tev ekrana vidu sudi radas tad amxx.cfg faila maini ja tev pie chata rakstas shiti tad tas ir plugins admanager kuru maina config/advertisments.ini kka ta jabut cik zinu neka cita tev tur vairs nevar but a un ja zem pulkstena rada (respektiivi laika) tad ari amxx.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now