k!ll3r Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Kapēc kad es ieeju CS.GIGN.LV Serveri mani pēc 5sec izkiko? Edited June 16, 2008 by k!ll3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ir atsevišķa spēļu sadaļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja Tev nav ko darīt, tad ej nomazgā traukus vai paskaties, kas pa teļuku labs iet, nevis piedirs forumu ar nevajadzīgu šitu. Tjipa Tu pēc tam lasīsi un skatīsies, kas tās pa spēlēm, kur nu vēl spēlēsi. Gribas paspamot, atver notepad un raksti kā Bārts Simpsons uz tāfeles. Pēc izvēles, kaut vai "n0r3k ir lohs, jo viņš slēdz manus topikus", I don`t care, bet nepiespamo forumu ar mazu bērnu drazu, kas nevienam neinteresē. Kur tad palika Tava web lapa, kuru visu laiku činīji ? Nobruka un apnika ? You don`t say EDIT: haha, kapēc nomainīji savu jautājumu ? kauns pašam palika ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 nē es to WEB sačinīju .. Bet DIZAINU NEKUR! KA TEV SAKA! NEKUR Nevar atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Rekā tev nav ko darīt un slēgt topikus... nu tad moš vari palīdzēt čučuķ sačinīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kāds tad īsti jautājums bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 pasmējāmies, pietiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts