Jump to content
GIGN Forum

Par Bugiem!


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

es nesudzos, vnk gribu zinat vai gign bugi ir atļauti, un cik saprotu tad pats admins nosaka, kas un ka! Bet stulbi sanak, ja gribi bugot, jaskatas vai onlaina nav kads kukaiņu nīdējs!

Un rakstu shito, jo gribu zinat vai par to ka bugo var noņemt tiesibas :)

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Tak nevjag izmantot tos suudus! Labi es neko nesaku par to, kad paarmet un noshauj bijusho komandas biedru! Kas paspeej tas lai shauj 0 problem! Tracina tikai tas, ka met caur jumtu kaa cpl_mill vai italy... Vienkaarshi tas toch ir negodiigi pret pretinieku!

Un tas, ka kaads tevi uzcelj uz kastes kur pats nevar uzlekt protams, ka nav nekaads bug! Personiigi es tikai slejoju par to, ka kaads izmet caur griestiem! Kaa arii pats nekad neesu shaavis komandas biedru kad paarmet!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Klumpai. De_Nuke ja uzceļ uz lielās klints, tas nav bug, vissmaz par tādu nav atdzīts. Cik zinu visos pasaules mēroga turnīros var to izmantot.

Nuke ja izceļ caur dzletenās būdas jumtam, vot tas ir bug. Ja DD2 pie B vārtiem iemet flash, tas ir bugs (apžilpst visa tomka)

Bet ja tevi kautkur ceļ virsū (nevis pāri) tad tas nav bug. Vienīgais Italy uz tiem jumtiem jakas viens pats arī var tikt aukšā tik jālec ar scout pa balkoniņiem ^_^

Link to comment
Share on other sites

http://gotgame.lv/#/video/watch/3545

Bla paarlasot veelreiz sho toppiku tieshi gribeeju raxtiit par sho video! Labi ka apstiijos a to buutu aplauzies :D

Karoch tas nav bug! Normaali komanda izdomaaja sakaapj viens otram virsuu un caur griidu atmiinee! Neviens nekur netika cauri izmest nekas, tas tas pats ka inferno vai dd2 var itkaa caur kasti atmiinet!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...