chauchau Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Miedzinj, kopš dabūji tiesības, Tu tiešām sāc uzvesties kā mazs bērns, Sūdzies par katru sīkumu. Tač neuztver to cs'u tik nopietni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) es nesudzos, vnk gribu zinat vai gign bugi ir atļauti, un cik saprotu tad pats admins nosaka, kas un ka! Bet stulbi sanak, ja gribi bugot, jaskatas vai onlaina nav kads kukaiņu nīdējs! Un rakstu shito, jo gribu zinat vai par to ka bugo var noņemt tiesibas Edited June 16, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Tak nevjag izmantot tos suudus! Labi es neko nesaku par to, kad paarmet un noshauj bijusho komandas biedru! Kas paspeej tas lai shauj 0 problem! Tracina tikai tas, ka met caur jumtu kaa cpl_mill vai italy... Vienkaarshi tas toch ir negodiigi pret pretinieku! Un tas, ka kaads tevi uzcelj uz kastes kur pats nevar uzlekt protams, ka nav nekaads bug! Personiigi es tikai slejoju par to, ka kaads izmet caur griestiem! Kaa arii pats nekad neesu shaavis komandas biedru kad paarmet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Klumpai. De_Nuke ja uzceļ uz lielās klints, tas nav bug, vissmaz par tādu nav atdzīts. Cik zinu visos pasaules mēroga turnīros var to izmantot. Nuke ja izceļ caur dzletenās būdas jumtam, vot tas ir bug. Ja DD2 pie B vārtiem iemet flash, tas ir bugs (apžilpst visa tomka) Bet ja tevi kautkur ceļ virsū (nevis pāri) tad tas nav bug. Vienīgais Italy uz tiem jumtiem jakas viens pats arī var tikt aukšā tik jālec ar scout pa balkoniņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 psc LAN čempionātā uzbliezt tādu bugu skataties http://gotgame.lv/#/video/watch/3545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 http://gotgame.lv/#/video/watch/3545 Bla paarlasot veelreiz sho toppiku tieshi gribeeju raxtiit par sho video! Labi ka apstiijos a to buutu aplauzies Karoch tas nav bug! Normaali komanda izdomaaja sakaapj viens otram virsuu un caur griidu atmiinee! Neviens nekur netika cauri izmest nekas, tas tas pats ka inferno vai dd2 var itkaa caur kasti atmiinet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 a2 rounda sakumaa ka uzmetu,tas ir tiimworks un piederas pie CS speles!Tas nav bugs! ja izmet sienai cauri vot tas nerullzz bet man patikk BUGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ja jau lanā čaļi bugus izmanto, tad priekš kam par to banot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 tāpēc, ka te nav lans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts