Litrins Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Vai es varetu turet!! cs 1.6 serveri war3 16 slotiem katru dienu pilns ( Gandriz ) un mu serveri!! ar sadiem parametriem 512ram 2,53 Ghz Intel® Nets : Download : 3Mb/s Upload : 1Mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 CS serveri varētu, bez web-lapas. Par MU serveriem tiešām neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 nu cs serveris man ir ar visu majaslapu.. Un ipash serveri nelago augstakais pings ir bijis 50 - 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Cik man zināms, lai MU serveris pilnvērtīgi darbotos ir jābūt mājaslapai. Principā itkā jau vis ietu, vienīgais atkarīgs cik mājaslapas lietotāju, ja ir daudz tad pastāv diezgan liela iespēja ka serveros varētu būt lagi. Vari mēģināt, domāju tev tur vis ietu bez lagiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Turēt jau vari, bet, manuprāt, kompis par švaku, lai viss kvalitatīvi ( lasi - bez lagiem ) darbotos, turklāt, ja vēl pats strādā ar to datoru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Nepareizā sadaļa. Izlasi pinned topikus pareizajā sadaļā un zināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts