Jump to content
GIGN Forum

Admin Spectate


Recommended Posts

Vai ir līdzīgs plugins kā ESP tikai ar vienkāršu wh... Šim arī var mainīt iestatījumus, bet mani interesē plugins, kur, kad admins ir miris, tas redz cauri sienām kubiciņu ar spēlētāja vārdu un tā iešanas gaitu (run, walk)... Vai tāds jau ir izveidots?

P.S. Nejautājiet kāpēc neder ESP...

Link to comment
Share on other sites

Nu es tev vareetu paliidzeet. Cik es zinu, taads nav izveidots. Tas ir iespeejams. Ilgu laiku neprasiitu. Divas lietas tikai mani kavee to taisit:

1. Kapec tev neder ESP plugins? Kaut arii tu teici, lai neprasa... beet ja es taisot tev ko taadu uzmeikot man taadas lietas ir jaazin. Kapec tev shis neder? Tur tachu visu skaisti raada cauri sienaam.

2. Ja tu gribi, lai viss nelago. Tad var uztaisit, lai ik pa 1 sekundi tie spraiti(.spr - kluciishi) apdeitojas). Kad cilveeks kusteesies izskatiisies ka tas lago. Vai tu ar to buusi apmierinaats? XD

Anyway. Varbut taads jau ir... un taisiit ko taadu, kas jau ir uztaisiits.. nu jeega nav!

Link to comment
Share on other sites

Nu man tas ESP ik pa brīdim ieladzina serveri... Protams, ja atslēgtu daļu, kas tur ir, tad tā arī nebūtu... Joks ir tāds, ka ESP man lago līdzīgi kā kreedz long jump statu plugins... Izskaidrojumu tam neesmu atradis (nav pc vaina)... Varbūt ir kāda programmiņa vai komanda, kas ļauj apskaīties servera pluginu noslogojumu utt.???

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...