SvaX Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Es nevaru izdomāt par ko balsot finālā. Tākā neredzēju nevienu Spānijas spēli, bet daudz Vācijas spēļu laikam jābalso par šiem. Aj es nez vēl jau mazliet laiks ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) spānija vinnēs un bez... redzēsiet!!! Edited June 29, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Es nezinu es saku 50 pret 50 šo spēles iznākumu nevar paredzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 BAllaks iespejams nevares palidzet Vacijai!Nu lidz vakaram nav taalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 villas laikam nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 tik un ta vacija beigas bus nepelniti cempioni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 spānija ņem!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 nu pirmaas 10 minutes bija psc spanijai tik 1-2 reizes bumba bija bet peec tam.........nu redzes ja nekas tagad nemainisies tad vaacijai maz izredzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Spanju Toress zveers 1;0 tagad sakas 2puslaiks! Spanji vnk jutas zirgaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) jaa otraa puslaika spaanjiem shvaki iet zheel ka spaanis nedabuja sarkano kartiti jo tiesnesis neko neredz. njaa nu labi spaanji speelee labi bet tapat vaacieshi ciinaas un es ceru uz 1:1 aaij bliin Edited June 29, 2008 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 SPANJI EIROPAS CHEMPIONI 2008! Pelniti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 malači malači!!! bļin torres zvērs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 manas pirmsčempionāta prognozes par 100% piepildījās Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 gribējās un vajadzēja vāciešiem iesist vārtus. labas izdevības, bet.. spāņi kā pārņēma vadības grožus savās rokās, neatdeva tos. spāņi malači! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Kopš es vispār skatos futbolu, neatceros nevienu reizi, kad būtu uzvarējusi tā komanda par kuru turu īkšķus es Respēktīvi šoreiz par Vāciju. Nu točna vajādzēja vismaz izlīdzināt lai spēle izvērstos mazliet interesantāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Teicu kad Spānija uzvares jav pirmajos postos. YEHA salaboju PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 kursh tika atziits par labaako speleetaju? kko dzirdeeju par xavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Par 2008. gada Eiropas futbola meistarsacīkšu finālturnīra vērtīgāko spēlētāju nedaudz negaidīti atzīts čempionvienības Spānijas pussargs Ksavi Ernandess. UEFA noteiktais turnīra 23 labāko futbolistu sastāvs: vārtsargi - Džanluidži Bufons (Itālija), Ikers Kasiljass (Spānija) un Edvīns van der Sārs (Nīderlande); aizsargi - Žozē Bosingva, Pepe (abi Portugāle), Filips Lāms (Vācija), Karloss Marčena, Karloss Pujols (abi Spānija) un Jurijs Žirkovs (Krievija); pussargi - Hamits Altintops (Turcija), Luka Modričs (Horvātija), Konstantīns Zirjanovs (Krievija), Mihaels Ballaks, Lukašs Podoļskis (abi Vācija), Markoss Senna, Ksavi Ernadess, Fransesks Fabregass, Andress Injesta (visi Spānija) un Veslijs Snaijders (Nīderlande). uzbrucēji - Andrejs Aršavins un Romāns Pavļučenko (abi Krievija), Fernando Torress un Davids Vilja (abi Spānija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 un sergio ramosa nav.. kuul... tigeru arii vajadzeeja atziit par vienu no labakajiem.. vins pat labaaku speeli paradiija par ballaku kad buus video kur cr shogad raud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Nebūs viņš neraud vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now