rusty Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 okei. neliec, bet pasaki esam ieinteresēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Moš iedzenam viņu vēl lielākā depresijā? sabāžam viņam face.lv abām bildēm 1iekus XD tas viņu morāli sagraus, jo face.lv ir viņa dzīve XD PS. viņam tur niks "-Raymond" [sameklēju jau XD ] PSS. Spitei tiešām forš smaids, un ceru ka vinnēs to muļķi PSS. vai gadījumā administrācijai (draugiem.lv) nevajadzētu viņu bloķēt par ķēdes vēstulēm Edīte. OMG jāziedo 50 bonuspunkti lai nobalsotu ar 1 davai sarosāties. Edited June 8, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ''...un visa pasaule sadodaas rokaas...''. nu tad sadodamies un metam vieniniekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 no manis viens 1ieks. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 2 vieninieki no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Chalim aizgajis kaut kas ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jau +9 no codic comunity! ( tas ir tikai pa rītu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 tas nav tikai ciet. Tas ir palīgā sauciens Jāpalīdz viņam tikt pāri krīzes situācijai XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Man kautkur bija skripts kas izsuuta msg visiem skype lietotaajiem! Pamekleesu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jūs saprotat, ka tas čalis vienkārši pakārsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ja vinam kar degunu aizies tas portatiivais tad jaaa!! Ja spite uzvarees tas pieraadiiis tikai to ka draugu skaitam nav nekaadas noziiimes! Spitei 109 draugi - grantam 15 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Es nesaku ka vins visus paziist! Tas bija domaats draugi @ draugiem.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Kuuciite ir kratiina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Pieņemot, ka viņš draugos ir regojies caur inbox.lv, nomainīt draugos paroli vai izdzēst kontu? P.S. Iz Granta profila feisā: Profesija: fanu kluba vadītājs laikam jau sava Edited June 8, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nu to, ka viņu varētu nobloķēt face.lv es varētu papūlēties, man vienīgi vajadzētu vienu vēstuli, kuru viņš sūta kādam, kā spamu... Ar to pietiks, un cerams ka neatbloķēsies pa 100SOL =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Par to fanu klubu: Atceries belskim bija savs serveris belskis.oo.lv un klans Belskis | !! Lol ! Toreiz tā rēcu par šito! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 davaj worm, neesi pidrs, dari JEBKO lai vinētu to grantu. Te nav runa pat par to lai uzvar Spite, bet lai tas Grants ZAUDĒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Raimonds (DRAUGI, LŪDZU NOBALSOJIET) balsis: 7426 Iveta balsis: 5806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 kr4, VISI kas ir draugos QUOTE(mightyz) Sveicināti! Es jums rakstu sakarā ar Colgate konkursu, kas norisinās draugiem.lv. Vēlētos izteikt savu viedokli par to - galu galā - esmu viens no draugiem.lv lietotājiem un potenciālajiem balsotājiem. Lūk, ko es un mani draugi ir saņēmuši nesenā laika posmā - "No: Raimonds (DRAUGI, LŪDZU NOBALSOJIET) -------------------------------------------------------------------------------- Labdien Piektdiena ir klāt Balsojums beigsies svētdien Tāpēc, lūdzu, nobalso arī šodien, rīt un parīt par mani konkursā "smaids" Ja vari - padod šo ziņu tālāk saviem draugiem, radiem, paziņām BALSOT VAR ŠAJĀ LAPĀ: http://www.draugiem.lv/special/colgate/?pa...4979977.2285413 PAAAALDIES! Ja uzvarēšu - balva Tev būs garantēta, tāpēc pacenties...no sirds! " Es vēlētos izteikt savu nosodījumu par šādu, zemisku, gājienu. Vai tiešām konkursa noteikumos ir ļauts izmantot draugiem.lv fakeri un rakstīt visiem saviem draugu draugiem spam-veida vēstules, aicinot balsot? Otra lieta - Šī, Raimonda, bilde, manuprāt, nevar tikt uzskatīta par konkursa dalībieci, jo neatbilst "konkursa tēmai - skaistam smaidam". Šinī bildē Raimonds nemaz nesmaida - atklājis zobus - viņš savādi šķielē(?) un zobi (kas ir colgate zīmols, protams) nav nemaz redzami. Es vēlētos uzzināt draugiem.lv Administrācijas viedokli šajā jautājumā, jo otrās vietas ieguvēja - skaista meitene ar skaistu bildi un smaidu - nav nedz rakstījusi nevienam, nedz veidojusi "balsošanas kampaņu", nedz aicinājusi draugos 15.000 draugu, kas par viņu katru dienu varētu balsot. Manuprāt pašlaik konkursa rezultāti nevar tikt uzskatīti par godīgiem (un zinu ka neesmu vienīgais, kas tā uzskata). Ar cieņu - aizrakstiet šito Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 aizrakstiet šito aizsutiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nebūs aizdomīgi ka visi vienaadu veestuli suuta? Un beidz taisiit vairaakus postus peec kaartas!! Lieto pogu EDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 poh tak par tiem editiem, svariga lieta :* kr4 pie tautas policijas rakstiet šito. vai arī citur, hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja visi rakstiis vienaadas veeestules administraacija sapratiiis ka taa ari sazveerestiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 nu pofig ko sapratīs, galvenais lai saprot ka vinjsh shmaucaas blje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Uzrakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts