rusty Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 labs vakars. vēlētos palūgt iekš tf2 servera sev privilēģiju kā vote. serveris pagaidām ir 23/7 dust bowl (1h dienā mby macho uzliek citu map), bet nu galīgi nedomāju, ka viņam vajadzētu tādam būt. serverī arī arzemju spēlētāji, kas sastāda lielāku daļu no apmeklātājiem, sāk vaicāt pēc citām mapēm. tākā. lūdzu šādas tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pliks vote neko nedos, vajag vote un map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) nu tadā gaijumā tevis minēto. Edited June 6, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pagaidām vēl īsti nēesmu sapratis cēloni, bet diemžēl cp_dustbowl ir vienīgā karte, kas uztur serveri pie dzīvības... ok skatamies no gaišās puses - dustbowls ir patiesībā 3 kartes vienā, tā kā nemaz tik traki nav. Reāli mainīt kartes būtu labi tikai tad, ja spēlē bars ar savējiem, kur noteikti jau ir kāds admins Visādā ziņā domāju ka rastijs draudzējas ar smadzenēm un to saprot... ja es rīt atcerēšos, tad es uzlikšu voti/map tiesības Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 nu tad vnk tā. ja esmu uzlicis citas map un tad, kad tās ir atspēlētas, es uzlieku atpakaļ DB, lai tur turpina dragāt. jo es ticu, ka uz dažām mapēm vēlos vakaros cilvēki ātrāk pazūdīs nekā iekš DB. nu ko. thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 2 weeks biju pazudis uz brīdi no tf2, jo aizrāvos ar citu brīnumu. un esmu secinājis, ka nav vairs 24/7 db bet gan cp_fastlane Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 man ir plāns kā piesaistīt serverī tautu, pēc svētkiem izklāstīšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 +20. btw - sam, dalies ar mums savā plānā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 ēm. BUMP? pa cik worm'u iekš stīm grūti dabūt rokā, tad mby šeit ieskatīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Tu par to votemap vai par ko citu? Vispār kapēc joprojām ir mūžīgais dustbowls? Šodien iegāju, komandām score 200+ vs 300+ un (citi ar teica) raustās, uzlieku citu karti (protams, ka vēl kaut kāds updeits gadījās), laikam kaut kas aiziet ciet griežoties vienai kartei tik ilgi, pēc kartes maiņas atkal viss bumbās. Kā uzliek citu karti tā ir tā balsošana par nākamo, bet kad atkal iebalso dustbowlu tā atkal mūžīgais dustbowls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 jā. pa to pašu vote/map. citreiz mby paveicas un serverī salasās cilvēki priekš ''rtv'', bet nu neesmu bijis klāt, kad tas izdotos...tagat tīrais online 20 h man ir un vienīgais ko esmu pieredzējis ir laiks priekš 11 fragiem iekš 2fort. btw ir arī baigie pingeri, kas kar, manuprāt, serveri. ik pa brīdim kādu redzu, kas uzlec no 500-900...personīgi es turos uz 9.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts