htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Un ko tu ar to attīsti latvijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 es neesmu kā tu - neko neizdaru un tad spamoju. kad būs viss perfekti, pirmais uzzināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Tas nav spams! Tu pat neizproti spama jēdzienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) ja tu to jautā man, tad es uzdošu pretjautājumu, kur tu rāvi ka es kaut kur izteicos ka taisos ko attīstīt? Attīstītāji atradušies. Labāk būtu naudiņu noziedojuši par to, lai Latvijā ceļus salabotu arī pilsētās, kuras var šķērsot pa 5 min. Ā, bet runājot par attīstību, es palīdzēšu attīstītis diviem projektiem, tā tad arī būs tā attīstība. spam? Edited June 7, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 kad būs viss perfekti, pirmais uzzināsi. ew veci neredzēju kur viņš spamo. acis nerādā? laikam tāpec kad smadzenes nerubi acis ari parstāj strādāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jūs beidzat činkstēt, kāda jums šķirba, 100ls arī ir nauda, ok nav baigais kapitāls, bet tomēr, ja jums ir krutāki projekti tad lepojaties ar to, bet te tik palielās, bet atkal jau pierādīt nevar, nelielies, ja nav ko likt pretī. Topiks ir tāds kāds viņš ir nevis ar nosaukumu nākat mani nodirst, jo esmu iesācis savu projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 www.slow.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 bet viņam jau paprasīja, lai ieliek adresi. Un ja prasa adresi kāds cits, tad man šķiet, ka tas nav spams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 mygtyz pierādīji savu smadzeņu līmeni. Izlasi ko viņš rakstija pirmajā posta un ko rakstija citi pirms ta topika. VSJO liekat CLOSED jo te ir tadi pagudri indivīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 tas ka tu esi uztaisijis 3k postus tevi nepadara par papu. Es neesmu neko darījis, lai attīstītu un uzlabotu kibersportu Latvijā. Pat mēģinājis neesmu, tāpēc arī nenodiršu, kā to dari tu O VARENAIS. Ja neesi kaut ko vairāk vai labāk izdarījis, tad BEIDZ FAKING DIRST ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nevis vajag slēgt topiku, bet nosist vai vismaz izbanot tādus idiotus kā MightyZ. Par tēmu. Stipri šaubos ka kādam ir interese Latvijā sponsorēt ko šādu, bet nu gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Nu kapēc visi tik uz to sponsorēšanu iet, vnk varētu palīdzet, adminēt cupus utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Brīvos brīžos kapēc ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Par tēmu. Stipri šaubos ka kādam ir interese Latvijā sponsorēt ko šādu, bet nu gl. yo yo yo lielais sitējs. maukas dēliņ, izbāz galvu no mammas dirsas un paskaties apkārt, ja kāds LV kādu sit, tad tikai tādu dauņus kā tevi, kas visur bāžās ar saviem beztēmas komentiņiem. ja nav ko pateikt - turi muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 maukas dēliņ, izbāz galvu no mammas dirsas un paskaties apkārt, ja kāds LV kādu sit, tad tikai tādu dauņus kā tevi, kas visur bāžās ar saviem beztēmas komentiņiem. ja nav ko pateikt - turi muti Pateiksi man tieši šādi acīs? TU sāki vienkārši bezjēgā nodirst cilvēku un MAN teiksi ka es rakstu beztēmas komentārus? Sāc domāt ko raksti un iemācies jaunus lamuvārdus, izklausās ka šos tev iemācija 8 gadu vecumā pagalma puikas un vēl tagad pielieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Domāju kad mygtyz vajadzētu laist atvaļinājuma no foruma. Kapec gan nesponsorētu ,tas jav ienesīs vardu baltījā un pēc tam visā eiropā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jus to varat ari izdariit pa pm, vai kadu citu lietu, nevajag te iet offtopika. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nju tik bus rasborkas Nee nju atrast tieshu sponsoru bus gruti,bet kas varetu shajaa visaa palidzet,domajams gan atradisies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) NEKAD MŪŽĀ NEVIENS, JUMS, 14gadīgiem darboņiem, NEKĀDOS APSTĀKĻOS NEDOS NAUDU tam jūsu sūda slow.lv "attīstībai aka jums košļenēm un cigaretēm" Edited June 7, 2008 by MightyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Might tu pirmais te ei oftopikos un visi lai tevi apklusinatu kko pasaka, jo tu tiesam nesi izaudzis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 yo doma man nav pohuj, es te dirshos 4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Neredzu kur kadam būtu 14gadi izņemot tevi. BAN please vai būs jarīkojas slikti. Sponsori jav var būt vairāki ,katrs ko citu sponsorē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) NEKAD MŪŽĀ NEVIENS, JUMS, 14gadīgiem darboņiem, NEKĀDOS APSTĀKĻOS NEDOS NAUDU tam jūsu sūda slow.lv "attīstībai aka jums košļenēm un cigaretēm" Sponsori jav var būt vairāki ,katrs ko citu sponsorē. "jav" - pat nesajēdz, ka "jav" rakstās ar "u"? Tādiem ziedot es mainu savas domas - no 14gadīgiem darboņiem esiet nonākuši līdz 12gadīgajiem. Edited June 7, 2008 by MightyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nu tad tev bus 'pohuj' uz nedelu atvalinajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Interesanti, kā tu to viņam uzliksi. Baigi moderatora ādā iejuties.. Edited June 7, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now