enap Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Labdien, ir atveries jauns cup projekts. Tatad ideja ir vienkaras uz web ir punktu sistema un tos punktus var apmainit pret balvam[stealpadiem,naudu,cw serv un citiam mazak nozimigakam] Merkis - Ir atisit latvija csportu, ka sportu, tas tak ir forsi kad var nopelnit naudinju spelejot cupos, protams nekada liela nav, bet tomer kkas nevis perties ar 4iteriem @ gg un tikai sutit sms. Webu jums neteiksu, lai nebutu ta ka reklama Raksta merkis - Nu mes ka jau teicam esam jauns projekts tapec meklejam adminus, grafikus, webscripterus [webs jav gatavs, bet ir nepilnibas kuras gribetu lai kads palabo vai partaisa kka ertak] , sponsorus[ prieks balvam] un citu palidzibu un protams pasus speletajus. Ja ir intrese, tad rakastat man pa gign vestuli kko jav sabīdīsim. Atvainojos par kludam Edited June 6, 2008 by enap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 nesapratu iisti meerkji! attistiit c sportu, vai cs portu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 cyber sportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 sponsorus[ prieks balvam] un citu palidzibu un protams pasus speletajus. čalīt, ko tad Tu pats dari....???? Domā kāds te baigi ziedos 1dienas projektam.... Varbūt sāc pierādīt ar darbiem nevis tukšiem vārdiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 ;D Oky, man sākt reķināt cik es par projektu izdevu ? Es negaidu, kad ziedos, es vnk ceru kad kāds piedāvēs vēl kadas balvas no savas puses! Esmu izdevis par projektu +/- 100Ls, tāpēc nedomāju, kad būs 1dienas projekts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 webs ir uz ucoZ? ja ta, tad viss ir izteikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Nē, normāls webs ar sistēmu, tikai japielabo Un ar kādām tiesībam kiwix tu man te tagad d****, ja neko nezini kas un kā, tad nerunā, ok čalīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Tava signature arī webs ir uz ucoz, ja kas.... enap - iedod tā saita linku... Nedomāju, ka tas būs ūbers spams... EDIT. Es vēl nevienu rupju vārdu neesmu teicis... Vienkārši tādi "projekti" te parādās bieži un vēl atrāk pazūd.... Edited June 6, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) www.slow.lv Edited June 6, 2008 by enap Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Es pie tas systemas esmu stradajis, vina ir galigi garam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) *.lv domзns mыsdienвs nav tik dвrgs, lai to nenopirku katrs kuram vecвki dod nedaudz vairвk kв 2ls nedзпв. un 100Ls projektв, tas ir пoti maz..tв teikt..nekas..ar 100latiem tu vari iet kutinвt daюiem kaut ko.. Es arо veidoju projektu, un esmu ieliecis kвdas..5x, ja ne vairвk reiюu vairвk nekв tu [ tas tв, krвniтa staipорanai ], un ar visu to, uzskatu ka ir par maz...un naivi cerзt uz to visu ko tu pieprasi, ir muпноgi, sвkumв parвdiet ka Jыs uz kko esat spзjоgi, nevis tikai, MЗР tur daєоsim to, MЗS darоsim arо рo..vai kaut kв tв. P.S. nezinu kвdзп, bet man tas liekas neliels plaмiвts ctts, tiem jau arо tur cupi gвja vaпв, nezinu kв tagad.. Edited June 6, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Piedod, atvaino CTTS Cupus aizsāku es, un es nepieprasu, bet prasu palīdzību projektā, ja kadam tas intresē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Bet es saku ka tas scripts vnk iesuka. Atvainojos par laamu vardiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Pa gaumi nestrīdās, protams ir sarežģītāk par IPB forumu, bet toties izdevīgak, ir normala tabula, var tm izveidot ir visādi topi utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Nu jā, skaidrs..tur viņi vismaz paši rušinājās, nevis ņaudēja pēc palīdzības. Bet nu lai veicas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Cik mus macija par tam krasam prieks webiem, un neipasi labi sapratu temu, bet varu pateikt, ka tava web ir krasu konflikts, acis mezgijas ara. Vienigais ko gandriz 100% var teikt, tekstam jabut melnam uz balta vai nedaudz peleciga fona minimali, visi parejie varianti man skiet neder. Uzskatu ka theme un bildes japielabo ira, savadak saita nav jutams unikums. Tas ta ari aci atri pariets ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Nu vecīt, ne tā tas ir domāts es neņaudu, vnk gribētos lai kāds, palīdz [ kurš gan negribētu ] Un vai tad CTTS arī tikai 1 vadija cupus, nē bija cupa admini , kas palīdzeja vadīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 par krāsām - piemet zaļo uz ko cilvēka acs reaģē pat līdz 20k (jā jā. 20 k reizes) reizēm labāk pa sarkano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Bet viņi paši prasija, nevis viņus kāds sauc.. :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pag pag tu teici +/- 100 Ls pagaidām es redzu kkādu gatavu cms un nelegālo ipb, kur izgāja pārējie 92 Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Vo 4ista pierādās latvieši! Visu tikai noliek un piesienas kur var. 15 = dom 30 = web 10 = hostings 30 = balvas 5 = cw serv prieks cupiem Nu lab nav tie 100, bet es jav neteicu precīzi 100 Un visi vēl brīnas, kāpēc latvija nekas neatīstas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 15 = dom 30 = web 10 = hostings 30 = balvas 5 = cw serv prieks cupiem Nu lab nav tie 100, bet es jav neteicu precīzi 100 Un visi vēl brīnas, kāpēc latvija nekas neatīstas! domēns www.nic.lv - 9ls/gadā. webs - tādu lapeli var nokačāt netā. hostings - labi, pieņemsim 10ls. balvas - kam balvas? Tev pašam? cw serv priekš cupiem - LOOOOL? Tjip jaunais mega cyber-sporta portāls, kas izīrē sev cw serveri (1 serveri tikai) un hosto lapu @ www.gamers.lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Varbūt tagad ir pa 9 , bet es pirku par 13.99 vai kko tadu. Ka kam balvas - par punktiem, jo bija jav projekts bik agrak un cw serv, tie par sms jo steamd nevar nopirkt un tad es pasutu sms un izdalaju, tiem kam nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 UZMANĪBU! Sākot ar 2008.gada 1.janvāri gada maksa par domēna vārda reģistrāciju un uzturēšanu augstākā līmeņa domēnā ?.lv? ir LVL 8,50 (LVL 7,20+18%PVN). Gada maksa par latviska domēna vārda uzturēšanu ir LVL 5,90 (LVL 5+18%PVN). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 OK, esi gudrs nopērc! Par 9 ls, zb neko nezini un dirs man mosk vēl rēķinu atsūtit, es arī domaju sakuma 9, bet reakinu piestadija uz 13 ls Vecit nekraj postus ok ? Lai tu butu tagad vecis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now