Jump to content
GIGN Forum

Par Kickman ;)


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Taka es vinju noreporteju labu laiku atpakalj un vinjsh vel nav nobanots (nospelejis 6h, nav daudz, bet nu tomer) + vel vinjsh man teica, lai es droshi rakstot sudzibu par vinju. Nu tad to es ari darishu :)

Pirms saku ar demku pateikshu atkal, kas mani piesaistija vinja!

1. Ljoti preciza shaushana caur sienu

2. Kusteshanas tada pati, ka marl - botiska!

3. Shauj redzot speletaju samera neprecizi, var teikt nav nekada starpiba vai chalis ir aiz sienas, vai redzams, shaus vienlidz precizi!

4. Vinja chomaks papajs, kursh man pirmais iekrita acis un ir ari ar wh (droshvien kaiminju zeni, kuri viens otram aizsuta 4itus un priecajas ownojot citus :) )

5. Protams runashana ar vinju, kjip nav man wh, ej specos un skaties bla bla bla!

Momentus doshu maz, tikai pashus spilgtakos, jo domaju ka wh ir acim redzams :P

Tatad demo

1. 16.50 smuki temajam chumakam virsu un fak ieraugam, ka vinjsh ir aiz kastes :P turpinajums ari labs (17.10, kur forshi uztemejam chalim virsu)

2. 21.15 ljoti labi var redzet ka nodreb temeklis ieraugot caur sienu teroru!

3. 27.00 ljoti labi redzams, ka velk temekli caur kastem lidzi

Vairak momentus nelikshu, shie bija daudz maz spilgtakie :P

Protams var gadities, ka kludos, bet ljoti shaubos :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Baigi tu esi pacenties te ar šiem abiem topikiem. Marl topikā neko nerakstīju, jo zināju, ka viņš čīto, bet biju par slinku, lai vilktu demo. Šoreiz gan bija iedvesma, novilku, apskatījos un sapratu, ka vismaz manā izpratnē tur tik tiešām ir tīrs wh. Nemaz nerunāsim par tevis dotajiem momentiem [man gan baigi patika tas 17:10, kur viņš pirms šaušanas jau vnk perfekti notēmē vietā, kur ir pretinieks], visu spēles laiku viņš ik pa laikam pavelk kādam līdzi pa sienām. Vēl bija viens labs moments ap 15:00 minūti, kad viņš nošāva tevi pašu pie T bāzes - vnk perfekti caur kasti skatījās līdzi. Nu katrā ziņā es sliecos uz to, ka čalis čīto.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Ta varetu buut ka likas tirs, jo musdienas 4iteri vairs nav ar pliku roku njemami, ja redzu chalis mani nereali vairakas reizes noshauj, es ieeju specos paveroju, bet konstateju ka vairak vinjsh ta nepulji, tad zinu ka buus jaskatas demka! Skatoties demkas var pamaniit ljoti daudz 4iteru, bet par tiem nav jegas zinjot, jo serveri ienaak tikai vienu reizi :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

by papay :) - vo 2 raunde MEGAUBERSKILLEDPRO prostrelsh4ik - 3 za raund. Dalshe toze interesnie episozdi. :slap::muahaha: WH

by kickman :) - vot sdesj pointeresnee. Do 17 minuti daze i ne skozatj wh ili skype. :whistling: No posle slapa Raprocka parenj zanervni4al i srazu vidal sebja v 2 epizodah: 1) na ulice ubil 4eloveka kotorogo ne videl, a vizidal ego znaja, 4to on tam! :ermm: 2) i tut ze srazu ze ubivaet 4ela, prjamo vdedet ego po stene :lolza:

WH

P.S tolko net smisla pistaj eto posle togo kak oni uze ne zajduT :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Zmey nu ti sam podumaj xorosho! esli ti eti 2 momenta zametil zna4it srazu AIM! ti posmotri vnimatelnej kak ya igrayu! Esli ti menja vstretil bi 2 goda nazad! Prishlosj bi banitj menja srazu tak kak ya ranshe v 5 raz luche igral! U vas na gigne rasnhe bilo luche kogda ne bilo Etih raznih :lolza: ! Koroche reshatj vam! dajte mne poslednij shans i vi uvidete kak i 4to... i reshite! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

2. Kusteshanas tada pati, ka marl - botiska!

psc , shits teiciens peedeejo dienu laikaa mani jau zb ! vai nav po kaa kursh kustas ? nejau ir izlaista kkaada cs pareizas speeles graamata kuraa ir entie baushlji par to kaa jaakustas kaa jaazog fragi utt ! psc , man arii nobanoja , jo redz laikam adminam nepatika ka es staavu uz vietas un labi lieku iiblii ! tas ka visi uuberpleyeri tur staav un kustaaas pa labi pa kreisi nenoziimee ka taa ir jaadara . es labaak aatri staavot ar pirmo pulju vinjam uzpleeshu kjiveri , nevis tur diidos vienaa kvadraatmetraa .!

viss./

starpcitu , bans man nonjemts :)

Edited by _swallow.dll
Link to comment
Share on other sites

arii man teica , ka es sleepju ! nezinu par kickman , varbuut ! man po katraa zinjaa . bet pac labi padomaa , ir taadas reizes ka TU pac atgaadini chiiteru ! momenti kad griezies ub ba baac heds , es saprotu ka haljavas , bet vai taj pat laikaa admins kas no spec tevi veero sapratiis to pashu ?

Link to comment
Share on other sites

nezinu par kickman , varbuut ! man po katraa zinjaa . bet pac labi padomaa , ir taadas reizes ka TU pac atgaadini chiiteru ! momenti kad griezies ub ba baac heds , es saprotu ka haljavas , bet vai taj pat laikaa admins kas no spec tevi veero sapratiis to pashu ?

Nu ja tev pox tad pis nahuj!

Link to comment
Share on other sites

:D

tikai nesaakat raudaat !

es saprotu ka banaalo aatraak dabuushu par dirshanu foorumaa , nevis speeleeshanu , bet nu juus zb ar savu uzkundzeeshanos , domaa ka kaadam paaraak dzilji aanusaa esi ieliidis , tad vari dirst ?

ja tev tur zem vaarda raadas apgreidots geks . tas nenoziimee , ka tu piseejs , kur nu vee karoga neseejs ! man tgd jau pilniigi pofig cik minuutees es dabuushu ban , bet es domaaju ka neesu vieniigais kas domaa , ka juus jau ahujelji ! es saprotu samuray worm macho utt var pizdjetj , bet juus esat suukaataaji ,

:D

aa un tgd ej nostuchiii visiem ka foorumaa tevi apdirsu !

un pierezes pasaki ka skolaa tevi apsaukaaja , gaaji kopaa ar mammu vannaa un sporta skolotaajs teica ka esi tizls . jeb vieglaak ir uzlikt banu ? lai taadi idiooti tev vairaak neparaadas ?

easy , ne ? man jau ar nav tik gruuti restarteety savu ruuteru lai buutu citu ip :/

takshto ne tavs servers , ne tu pat ziedojis esi . seedi pie sava kompiisha un drachiii pie bildeem .

uznjemu laiku

Link to comment
Share on other sites

Tad tā arī pasaki, ka tu tur nesaskatīji čītus un, ka tev ir pofig, nevis sāc liet kko par to, ka ir situācijas, ka visiem spēlētājiem var piešūt wh (skatoties demo, es ņemu vērā šo faktoru). Jā, tā ir, bet es atšķirībā no tevis saskatu to starpību, starp čīteri un spēlētāju, kuram var piešūt wh, kaut viņam tā nemaz nav. Ja tu arī pirms rakstītu kaut cik arī padomātu, tad nevajadzētu risināt tik tukšus jautājumus kā tagad, kad esi piedirsis topiku. Es atvainojos, par to, ka man arī šeit ir bezjēdzīgi pousti, bet tie ir tikai šī pidiņa dēļ.

p.s. kickman jau ir nobanots un ir uztaisījis tēmu šeit, tāpēc vēlams būtu pārvākties uz turieni, izdzēšot 5 pēdējos postus šeit un lockot ciet.

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...