raprock Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mani tādas lietas vispār nešokē, pohujā noskatos uz to bābu mirušo, uzsmaidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Es nezinu vai tā ir bibliotēka, taču te ir daudz dažādu papīru. Sarkandaugavā, ja nu kas. Mani čomi blakus dzīvoklī šo iestādi saukā par "Balto namu". Dzīvokļos logiem priekšā restes - redz`, kā par mums rūpējas. Špricē arī katru dienu kaut ko - sajūta neaprakstāma un pats labākais - ne par ko nav jāmaksā. Labi, man draud, ka uzvilks to balto spaidu kreklu, kā viņi paši to dēvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 zheel ka nevar izspeeleet liidz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 n1 :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Prikols vecs un samērā stulbs. Nu jau, kad zināju kur slēpjas ideja, vnk sēdēju un bez skaņas izspēlēju, emociju nekādu. Bet vēl ļoti labi atceros pirmo reizi, kad šitādu brīnumu ieraudzīju - protams, nezināju, ka tur izleks tas feiss, mierīgi sēžu, koncentrējos, tumbas ieslēgtas tīri skaļi, jo tikko biju klausījies mūziku, tā nu velku, velku... un BAMS. Jopt, toreiz gandrīz no krēsla novēlos. Skarbi jociņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Jūs gan esat lāmes ja nespējat saost šitādu prikolu un esat pelnījuši nobīties Šitādi staffi entie redzēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Eh tiku -3 limenim/levelim ,bl* gandriz ar sirdi aizgaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Es spiežu start un nekas nav.Kā jāsāk spēlēt ? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 bļa psc... tiku tjā 3.līmenī un pie beigām pieskāros norm nomīzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Bija redzēti youtube.com šitādi prikoli ,varētu kadu omiti nobiedēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now