raprock Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Tavs draugs laikam kļuva greizsirdīgs uz viņu, ka šis tev pasmaidīja. Kā jau macho saka, homoseksualitāte ir iedzimta, no tādiem neizbēgt. Jāsamierinās, ka ir arī citādāki cilvēki. Par tām tiesībām precēties, dažviet pasaulē to var darīt, kāpēc, lai to nevarētu Latvijā? Tāpēc, ka šeit cilvēki ir aprobežoti, meklē tikai kam piekasīties, par ko paņirgāties, atstumt un nonicināt. Pusdienas latvietim ir otrs latvietis... Protams, nekas sirdij tīkams tā homoseksualitāte nav, atliek tikai nepievērst uzmanību, lai būtu labi gan viņiem, gan pašam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Un tu domā, ka tu kļūtu par kristieti, ja tev katru dienu nāktos saskarties ar ticīgiem cilvēciņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 BLOOD, samuraj, tu tādu huiņu tikko nolaidi. JĀ TU ESI GAN GEJS PIEDZIMSTOT. Atkārtoju - aizej iepazīsties ar PVO atzinumu šajā lietā. tagad es tev ļāvu arī iepazīties ar manu atzinumu. traktorist: tas ir visai ļoti iespējams, ka viņi tevi tajā iesaistīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 kam ir 0 vērtība. traktorist - protams, ka nē. Tāpat kā man regulāri piepišās tie, bļeģ, jobanie mormoņi. Es tos pidarus ciest nevaru. Vot tos gan varētu ar lāpstu paklapēt - zaibala jau priecīgi smaidot nākt un piepisties man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Man pat baznica pateica lai suta dirst vinjus ta ari pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) nu mans viedoklis pēc 4 lapām NElasītām, tikai kādiem 4 post. lai viņi pastāv. man netraucē, bet lai viņi neiet ielās un nereklamē, ka tas ir labi, forši! pāris apjukuši sīkie, kas vēl ir vecumā ''fuj, meiteņu baciļi'' vai ''āhahā! viņam tārpiņš karājās'' pievērsīsies minoritātēm, jo tajā vecumā vieglāk ir saprasties ar sava dzimuma pārstāvjiem. kā arī es uzskatu pilnīgus bezsmadzeņus tos, kas nomētā viņus. bļin vot tas padara mūsu valsti citu acīs stūlbu. nevis praids. attīstības valstīs to vairumā piņem kā okei. lai ir! kautkas, kas tur no citāta macho vai kam pasīdēja. apmēram 4 % geju/lesbiešu par tādiem patiešām piedzimst hormonu dēļ. protams ar normālu audzināšanu var meiģināt to mainīt, bet ja tu audz kā mīkstais un esi šajos procentos, then its a one way ticket! Edited June 2, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) ņu vot, viss ir ir atkarīgs no uzskatiem. Nevajag jau aizmirst arī par biseksuāļiem un to, ka viņiem, ir pohuj, kam bāzt pimpi dirsā. ________________________--- ā, vot, ko es vēl gribēju pateikt, kāpēc esmu par zināmu gomiku diskrimināciju - kā jau katrs pāris, homoseksuāļi neretos gadījumos vēlas bērnus, bet, lol, kā gan viņi var tos dabiskā veidā iegūt, tāpēc sāk raisīties domas par bērna adpotēšanu. un tas nav nekādā veidā pieļaujams, jo bērna dzīve par 99 punktiem jau ir potenciāli sapista tāpec, ka mūsdienu sabiedrība ir nežēlīga. Padot vairāk tiesības homoseksuālim būtu gluži kā benžas pieliešana ugunij. Varbūt mani uzskati ir nepareizi, bet es esmu vienkārši pret to. Edited June 2, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 un tādu gadījumu kad kāds no hetero kļūst par homo vai otrādi nav bijis NEVIENA. Cilvēki tādi no laika gala ir bijuši, tas ka gādīgais 2 bērnu ģimenes tēvs pēkšņi paziņo, ka ir gejs, nenozīmē, ka viņš PĀRVĒRTĀS, viņš to visu laiku slēpa. nu es pat esmu redzējis dokumentālo filmu, kur džeks stāsta, ka bija homoseksuālis un viņam bija draugs, līdz kādu dienu viņš saticis meiteni un tā viņam iepatikusies, tagad viņi precējušies dzīvo laimīgi. par šim līdzīgu gadījumu dzirdēts arī te pat Latvijā. kaut kas līdzīgs bija noticis ar vienu no šitiem Talantu fabrikas dalībniekiem, tieši kuru, neatceros. cik daudz cilvēku, tik daudz viedokļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Un ko tas pierāda? To ka čalis ir biseksuāls. Nevis to, ka viņam ir mistiski TRANSFORMĒJUSIES seksualitāte. rusty - izskatās, ka tev vajadzēja palasīt maķenīt vairāk par 4iem postiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 rusty - izskatās, ka tev vajadzēja palasīt maķenīt vairāk par 4iem postiem. tas var arī pierādīt to, ka iespējams jebkurš cilvēks ir biseksuāls, bet var attīstīties arī tikai viena no seksualitātes pusēm. un gadās tā, ka attīstās nepareizā. tādā gadījumā rodās jautājums kāpēc tā notiek? btw tajā PVO strādā tādi paši cilvēki kā tu un es. tas viņu viedoklis arī ir balstīts uz faktiem, kurus nevar pierādīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ticiet man, jo vairāk par gejiem un lesbietēm runās, jo vairāk tādu parādīsies (es nerunāju par tiem, kas savu ģenētisko defektu/izvirtību slēpuši, bet gan par jauniem gadījumiem). Pulcēšanās brīvība ir gan vēža slimnieku biedrībai, gan homoseksuāļiem - šeit nekādas problēmas nesaskatu. Runājot par homoseksuālisma cēloņiem, jāsaka, ka tas nav zināms. Ir tikai teorijas. Protams, ir skaidrs, ka viena liela daļa homoseksuāļu ir tādi izvirtības dēļ, taču tāpat ir skaidrs, ka ir homoseksuāļi, kas nebūt tādi nevēlas būt. Tieši viņu dēļ zinātnieku aprindās tiek atbalstītas ar ģenētiskiem defektiem saistītas teorijas, vēl pastāv hromosomu teorija, kas ir cieši saistīta ar evolūciju - daba radījusi izmaiņas X hromosomā, kas rada pastiprinātu tieksmi tieši pret vīriešu dzimumu. Tas ievērojami palielina dzimstību, taču blakusefekts ir geji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Runājot par homoseksuālisma cēloņiem, jāsaka, ka tas nav zināms. Ir tikai teorijas. Protams, ir skaidrs, ka viena liela daļa homoseksuāļu ir tādi izvirtības dēļ, taču tāpat ir skaidrs, ka ir homoseksuāļi, kas nebūt tādi nevēlas būt. Tieši viņu dēļ zinātnieku aprindās tiek atbalstītas ar ģenētiskiem defektiem saistītas teorijas, vēl pastāv hromosomu teorija, kas ir cieši saistīta ar evolūciju - daba radījusi izmaiņas X hromosomā, kas rada pastiprinātu tieksmi tieši pret vīriešu dzimumu. Tas ievērojami palielina dzimstību, taču blakusefekts ir geji. vairums ģenētisku defektu var rasties no apkārtējās vides ietekmes. tā piemēram, manai vidusskolas bioloģijas skolotājai gadījās tā, ka viņa būdama stāvoklī stāstīja par genētikas defektiem, konkrēti par vienu zināmu zēnu, kam viena matu šķipsna ir galīgi balta (dabīgi) un pārējie mati tumši. un tad sanāca, ka viņas piedzimušajam dēlam atklājās tād pats defekts. rodas jautājums: kāpēc gan tāpat nevar būt ar homoseksualitāti? ja nu vecāki visu laiku tik par to runā, tad var būt iespējams, ka bērni piedzims homoseksuāļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Tie gan ir jaunumi, kā neironu darbība var ietekmēt augļa attīstību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 btw tajā PVO strādā tādi paši cilvēki kā tu un es. tas viņu viedoklis arī ir balstīts uz faktiem, kurus nevar pierādīt. Vot tici man, ja vēl PVO varētu strādāt tādi cilvēki kā es, tad tādi kā tu, točna ne. Tas nav kaut kāds viņu no gaisa pagrābts viedoklis, tas ir zinātnisks atzinums. Pamēģini piepūlēties un saprast šī termina nozīmi. interesanti gan vjuberi, ka tu to uzskati par ģenētisku defektu/izvirtību, tam nu gan galīgi nepiekrītu. Tikpat labi heteroseksuālus cilvēkus varētu saukt par ģenētiska defektu. edit: lol, vecāki runās un piedzims homoseksuāls bērns? tad es beibei ātri uztaisīšu bērnu un runāšu ar viņu vislaik par mamutiem, moš piedzims mamuts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nu redz, cik mēs daudz vēl par sevi nezinām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) man ar taada ir kautvai jaapaskataas spogulii mosh vairs nav.... bet kaadreiz bija edit: nav vairs laikam ar gadiem pazuda Edited June 2, 2008 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Šie cilvēki ir savādāki, un mums tas nepatīk. Dažs labs no nepatikšanas jau ir nonācis līdz naida stāvoklim. Man pašam viņi ir pilnīgi vienaldzīgi, bet nepatīk tas, ka viņi tiek apmētāti ar sūdiem, nodirsti, fiziski ietekmēti u.t.t. Tie taču arī ir cilvēki, nu protams, ka viņi ar tiem saviem gājieniem jau arī bišku uzprasās, bet nevajag parādīt arī augstākās idiotisma un neatīstības pakāpes no mūsu puses. Lai taču skraida. Latvijā viņiem nekas neizdosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Ir tāda lieta kā dzimumvairošanās. Viss dabā ir vērsts uz dzīvības turpināšanu. Stāvoklis, kad daļa vīrišķā dzimuma īpatņu neizjūt dzimumtieksmi pret pretējo dzimumu, ir pretrunā ar dabas pamatlikumiem, kas nozīmē, ka tas ir vai nu defekts, vai lēna transformēšanās uz viendzimuma vairošanos. Izvirtība, protams, ir dziļi subjektīvs jēdziens. Kas man šķiet izvirtība, tev var šķist pilnīgi normāla parādība. samuray - piedod, bet izklausās pēc ezotēriķu savārstījumiem. Domas, runas nevar ietekmēt augli tādā mērā tikai attīstības laikā. Tās, protams, var ietekmēt bērnu, kad tas ir piedzimis, tas ir tas, par ko es jau runāju. Edited June 2, 2008 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 interesanti gan vjuberi, ka tu to uzskati par ģenētisku defektu/izvirtību, tam nu gan galīgi nepiekrītu. Tikpat labi heteroseksuālus cilvēkus varētu saukt par ģenētiska defektu. edit: lol, vecāki runās un piedzims homoseksuāls bērns? tad es beibei ātri uztaisīšu bērnu un runāšu ar viņu vislaik par mamutiem, moš piedzims mamuts. tas atkal ir tikai tavs viedoklis. vot, kad tu tur būsi pieņemts darbā un mans Cv būs noraidīts, tad tu tā varētu teikt. nu ir jau arī tāda zinātniska teorija, ka embrijs ir spējīgs uztvert daudz vairāk nekā mēs domājam. un ja viņam nākas attīstīties vidē, kur visi apkārt lamājas un ārdās, tas var slikti ietekmēt augli tāpat kā cigaretes un alkohols. līdz šim jau mēs daudz ko esam uzskatījuši par neiespējamu, un cik reizes neesam kļūdījušies? vbyuer: tas ir visai iespējams, jo uz dažām salām ir atklātas dzīvnieku sugas, kuras ir tuvu izmiršanai, tāpēc mātītes ir spējīgas pašas apaugļot sevi, bet vai tas nozīmē, ka mēs cilvēki arī izmirstam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 vot zilos es gan neuzskatu par minoritātēm, krievi ir lielākas minoritātes par homoseksuāļiem. homoseksuālisti var vēlēt and so. izņemums ir ja tu esi homoseksuāls krievs. domu paturpināšu pēc svaruzāles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) ņam, ņam, ņam, tikko sarijos nussu tā, ka man sāka sāpēt galva, shid. Runājot par tēmu, vai tad nebija tā, ka bērnu jau kā svešķermeni mammas puncī, varēja ietekmēt tikai alkohols un pārējie kaitīgie ieradumi? ezit: my bad, kārtīgi neizlasīju iepriekšējos poustus, neņemiet vērā. Edited June 2, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Da, lai tak tasia pradu. Ir taču 21. gadsimts, demokrātija, kur problēma. Man vairāk besī tie auni, kuri tos protestus taisa. Nepatīk neej skatīties gājienu un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Runājot par tēmu, vai tad nebija tā, ka bērnu jau kā svešķermeni mammas puncī, varēja ietekmēt tikai alkohols un pārējie kaitīgie ieradumi? ezit: my bad, kārtīgi neizlasīju iepriekšējos poustus, neņemiet vērā. nu agrāk tā domāja. bet man patīk domāt un filozofēt par to, kas notiks, ja zinātnieki būs kļūdījušies, vismaz būšu tam gatavs. un cik reiz jau viņi nav kļūdījušies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Pat ja kaut kādā mērā to varētu apzīmēt par ģenētisku defektu, vārds izvirtība tur galīgi neiet kopā un ar to tam nav nekāda sakara. Bet nu labi - lai tāds būtu tavs subjektīvais viedoklis. p.s. eju meklēt meiteni ar kuru grūtniecības laikā runāt par mamutiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 p.s. eju meklēt meiteni ar kuru grūtniecības laikā runāt par mamutiem. nu mamuts tev nesanāks, bet ilkņi var parādīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now