Jump to content
GIGN Forum

Garlaicīgi


macho
 Share

Recommended Posts

Es nesaprotu ko tu saki ja godīgi. Ko nozīmē "nu un tev nešķiet, ka tieši šo viņu uzskatu dēļ homoseksuāļi senajā grieķijā neradās? Bet viņiem citos nolūkos tas viss notika vai vismaz tā viņi to aprakstīja."

Viss ko es gribēju pateikt, ka tad arī bija homoseksualitāte, jo tu te skandināji, ka tas viss ir tikai mūsdienās. Man nav nekāda interese nodarboties ar seno grieķu dzīvesveida analizēšanu.

Tāpat es arī nepiekrītu staffam "sagribēsies izmēģināt". Pat ja notiktu brīnums un kāds heteroseksuāls džeks kaut ko tiešām tādu izdarītu (nezinu apdzēries) tas jau nemainīs viņa orientāciju. Man liekas te vairākiem joprojām nespēj dalekt tā lieta, ka orientāciju tik vienkārši nevar mainīt. Lai arī cik geji tev gar degunu dienā nelēkās, pats par geju nekļūsi, ja vien tāds nebūsi piedzimis. Es gan negribu pilnībā izslēgt visādus ārējos faktorus, kas var ietekmēt cilvēku noskaidrošanā, ar ko tad viņš īsti grib kniebties, bet šitas jau kļūst smieklīgi...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

es gribēju pateikt, ka agrāk viņu bij mazāk, jo tas vienkārši bija pret tā laika uzskatiem, tagad daudziem vienalga ir, tāpēc homoseksuālisms izplatās vairāk.

a varbūt biseksuālis sadomās, ka labāk ar džekiem tikai laist, ok, arī nevaru iedomāties, kā tas varētu notikt, bet gan jau, ka kādam tas sanāktu. un es tak nesaku, ka KATRAM obligāti kas tāds draud.

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

Es atkal gribētu pateikt, ka šai sakarā agrāk viņus šāva, slepkavoja un ko tik vēl ne. Tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc ķipa bija mazāk. Varbūt ne vienīgais, bet galvenais.

p.s.

tev member taitls žžot XD tikko atcerējos kas pa prikolu.

Link to comment
Share on other sites

ū. kas ir ar to titulu?

un tagat liekas vairāk, jo viņi ir atkoduši, ka visiem ir tiesībasun mēs par to vairāk uzzinam. kā arī pašu cilvēku ir vairāk + internets, kas diezgan lielu daļu no tā lietotājie samaitā. ko domājat? internets veicina viņu izplatību, ne? man liekas ļoti iespējams faktors.

Link to comment
Share on other sites

nu te jau aiziet beztolkā... Macho, tu pats ļoti labi zināji, kā cilvēki reaģēs, ieraugot šo topiku, tad nu nafig tā skarbi tā lieta jāuztver? Cilvēks visu redz kā viņš to grib redzēt, un jā, tieši tā, apkārtējā sabiedrība vienkārši saberzīs tā bērniņa smadzenītes, kura vecāki būs homoseksuāļi, tur pat nav par ko strīdēties.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgā lieta, ko es uztveru skarbi, ir atsevišķu cilvēku stulbums, kuriem, pat atbildot un paskaidrojot, kāpēc viņu domas nav pamatojamas, nedalec un viņi maļ tikai savu tālāk.

Tev es ar te ieteiktu neko nerakstīt, jo tu arī acīmredzot neesi spējīgs objektīvi paskatīties uz situāciju un mal tikai savu viedokli tālāk. Un tieši tas ir iemesls kāpēc "tur nav par ko strīdēties" nevis kāds cits.

Link to comment
Share on other sites

Nav runa par to cik jauki uz to apkārtējie cilvēki reaģēs, jo tas nevienu nepiš (šajā diskusijā ietvertos es domāju) - runa ir par to, cik labi viņi būs vecāki un cik labi uzaudzinās bērnu.

Link to comment
Share on other sites

macho, Tev neliekas, ka Tu vienmзr un visur uzspied savu viedokli, jo Tev taиu tas ir vissobjektоvвkais?! Diskusijas Tu vienmзr beidz uzdirрot kвdam cilvзkam, ka viтр ir idiots, bet savukвrt Tev vienmзr ir taisnоba.

Par tзmu: Pagaidвm jau man kautkв vienalgв jo nav sanвcis ar to saskarties. Protams, bыtu diezgan pretоgi ja Tev blakus sыktos 2 dюeki. Par tiesоbвm adoptзt bзrnu homoseksuвпiem esmu pilnоgi pret, jo piekritорu, ka skolв tos bзrnus vienkвrрi noedоs, jo daпa no mыsdienu jaunatnes ir tieрвm debоli un neюзlоgi, un рis jau nu bыs viegвkais veidz kв aizkвrt kвdu bзrnu. Skatoties vзl uz to, ka mыsdienu bзrni ir diezgan emocionвli, varзtu bыt arо tвdi gadоjumi, kв paрnвvоbas...

Cik nu esmu dzirdзjis pastвvot arо tвdi zoofili un bija vзl kautkвdi...Cik nu lielв mзrв tв ir taisnоba, man grыti spriest. Gidоgi sakot, ja tв labi aizdomвjas, paрlaik pasaule var redzзt daudzas jaunas slimоbas, kas saistоtas ar gзniem vai DNS, kas senatnз nebija sastopamas (varbыt vienkврi nav dzirdзtas), mans secinвjums bыtu tвds, ka pзc daudziem gadiem varзtu notikt vзl aizvien jaunas un jaunas slimоbas, lоdzigi kв Xcilvзki, protams ne jau ar tвdвm spзjвm, bet nu cerams sapratвt manu domu.

Edit: par to cik labi viтi varзtu uzaudzinвt bзrnus. Manuprвt, viтi bыtu diezgan labi vecвki, rыpоgi, taиu varзtu atstвt savu iespaidu uz bзrnu. Pieтemsim, ja ir puika, vecвki ir geji, viтр noteikti bыs sieviрноgs. Par рo tзmu man ir diezgan gєuti izpausties.

edit2: es jau nerunвju tikai par seksuвlaвm novirzзm. Pieтemsim, gan jau kвds ir redzзjis tвs dokumentвlвs filmas pa TV3, 21.20. Tas pudnuru paveidz, milюi. Arо youtubз ir daюi video, kur redzami kautkвdi sakropпoti bзrni, kuri tikko ir piedzimuрi. Daюus gadus atpakaп lasоju юurnвlв, ka piedzimis viens puika, kuram bija aste, Atse bija dizegan gara, vismaz 40cm, protams bez spalvвm, bija ielikta arо bilde, kв mвte tur bзrnu rokвs. Cik nu tas viss ir patiesi es nestrоdзрos.

Edited by chauchau
Link to comment
Share on other sites

Kāda tur viedokļa uzspiešana? Es pastāstu ko domāju un pamatoju kāpēc - man 5 cilvēki pastāsta ko viņi domā, bet tam nekāda loģiska paskaidrojuma izņemot "man tā liekas" nav. Protams, ka mans viedoklis tāpēc sanāk objektīvāks nekā viņu, jo viņi nav mācējuši savējo pamatot.

Un novērojums "diskusijas es vienmēr beidzu uzdiršot" varētu būt taisnība, jo man vairākkārtīgi ir sanācis diskutēt ar pilnīgiem idiotiem. Vienkārši jācenšas no tā izvairīties, tikai diemžēl parasti idiotisms atklājas diskusijas vidū.

Link to comment
Share on other sites

:bduh: tās, čalīt, ir garīgas problēmas, kas parasti rodas cilvēkiem, kas nākuši no ļoti nelabvēlīgām ģimenēm, kur tikuši sisti un tēvocis Maiks viņu seksuāli izmantojis makšķerēšanas ceļojumā.

Link to comment
Share on other sites

vjuberi: homoseksuālisms varētu būt kaut kāda ģenētiska fiška, defekts tā skarbi teikts. Vispār jau, nav svarīgi kā es tieši šo terminu apzīmēju, svarīgāk ir tas, ka cilvēku nevērtē pēc viņa seksuālās orientācijas.

Un man pagaidām ir licies, ka personīgā indivīdu brīvība ir tas, kas kopā veido "tautas/sabiedrības ilgstpējīgu attīstību un turpinātību".

Un tas kas notiks ar homoseksuāļiem, ja tas viss Latvijā kļūs pieņemami - es nezinu, bet vairāk viņi no tā nekļūs.

edit:

kri - atkārtoju miljardo reizi - homoseksuālisms ir iedzimts. Ja tas adoptētais bērns būs heteroseksuāls, tad arī izaugot viņam patiks pretējais dzimums un būs pilnīgi pohuj, ko viņa vecāki dara. Tāpat kā tagad heteroseksuāliem vecākiem dzimst homoseksuāli bērni.

isteniba piedomajot pie shita rodas ideja, ka bernam ,kursh ,ka tu saki ir iedzimis heteroseskualis, bus reibums pret pedikiem, un vinsh kaaut par spiti tads centisies nebut!

eee.. doma kas ir objektiiva

MAMMU, es ar jaanja mammu un teti 3ata iechurajam sniega vardus. forshi ne?

un ak tad janja mamma to speja?

vinjai arii ir kraaninsh!

:@

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

Diskusijas Tu vienmēr beidz uzdiršot kādam cilvēkam, ka viņš ir idiots, bet savukārt Tev vienmēr ir taisnība.

Nu cmoooon...es tā runāju ikdiena un ar visiem (jā ieskaitot mammu, kolēģus, priekšnieku-laigan nē - priekšniekam es pēdējā laikā neuzdiršu, vienkārši atgādinu, ka es viņu ļoti ienīstu).

Bet pa tēmu:

Nesaprotu ko var ņemties, ja godigi mani smīdina abi.

Vieni bļauj - nošaut gejus (un klusība mājās vakarā palūr lezbiešu porņuku)

Otri bļauj - jē skatieties uz mani esmu gejs.

Šai situācijā vairak jāatbalsta geji un lezbietes, jo nesaprotu kapēc jāceļ tads tracis, cmoon man patīk lezbietes un veecenēm patik geji, varbūt mūsu patikas bišku atšķirās, bet tikuntā patīk.

Praidisti ari lecās un izrādās, bet galugalā (hehehe galugalā) ja kāds nesāktu rīkoties, tad sievietes ar nespētu pelnīt lai varētu mums atnest vakarā aliņu.

Eh te var iegrimt ilgās pārrunās par šo tēmu, katrā ziņā es esmu neitrāls šai situācijā. Kamēr savādāk orjentētie nesāk man uzmākties, esmu totāli pofigistisks.

Vienigais, ko, līdz šaibaltdienai, neesmu sapratis, par ko īsti praidā viņi cīnās?

Tip par savām tiesībām?

Es beziekšām paliku no plakātiem, jo īpaši šā, pat īsti nesapratu, vai viņa cīnās par to lai viņas dzeks atnākot mājā, pirms paplest kājas uzvelk prezi, vai pret to lai viņas džeks beidz skatīties lezbiešu porno?

Link to comment
Share on other sites

Par pirmo bildi lieku visas 10 acis :D Nu piedūra ^_^

Bet tas praids.. Nu galīgi nerausta, ne sekoju līdzi, kad notiks, ne arī kaut ko diršos, jo, cik man zināms, ir tāds sens latvju teiciens: "Jo vairāk sūdu baksta, jo vairāk tas smird".

Link to comment
Share on other sites

ērik zini ko tas plakāts nozīmē? to, ka ļaudis kuri tur šo plakātu vēl joprojām dzīvo padsavienībā. divu iemeslu dēļ:

1. padsavienībā par aids kā tādu neko nezināja. arī šie plakāta turētāji neko par to nezin, jo aids lielākā izplatība mūsdienās ir āfrikā un tā vairs sen nav homoseksuālo minoritāšu slimība. vispār tas ir tipiski Jaunās Paaudzes sektai - vispārināt kaut kādas atsevišķas lietas, ja tu esi vienreiz pamēģinājis LSD, tātad narkomāns, značit špricējies, slims ar aids, zodz no kaimiņiem spilvenus utt.

2. padsavienībā homoseksuālisms bija krimināli sodāms. nepatīk zilie, čigāni u.c. minoritātes? laipni lūgti nacisma svētdienas skolā, hitlers arī metodiski iznīcināja minoritātes.

p.s. man pašam homīši netraucē un es uzskatu viņus par tādiem pašiem pilsoņiem kā citus.

Link to comment
Share on other sites

Pats labākais ir tas, ka tie savādāk orientētie paši taisot praidu izaicina uz agresiju, uz ielas tak viņus neviens nesit, ja ierauga, bet paši kunkst, ka pret viņiem šitā un tā. Kamon nevienam nav jāzin kāda ir tava orientācija un domājams, ka nevienam arī tas neinteresē, ja tu to atklāti neizrādi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...