macho Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ko tu te piepisies viņam ar savu suni lol? GLEZNO PLIKU VECENI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 eu vecais, labs respect!!! mazliet velk uz plakatu makslu. Klau patrenejies POPART (amerikanu makslas novirziens, kas principa nav apstajies ari muzdienas) tev ir fiica un krasas tev ari patik tadas. Sen atpakal uzgleznoju meicu ko tipa mileju Taa ari tas portrets palika man aiz skapja XD2 Izskatās pēc mācību daļas vadītājas vai pasu daļas nodaļas vadītājas godīgi sakot. Bet nu ja tu viņu gleznoji sen, iespējams viņa varētu būt jau pensijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Surr jesus christ tas ir mazliet stilizeti tomer . no fo4enes taisit ir loti neobjektivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nebūtu macho te iepoustojis, tad es pateiktu, ka tā sirds tur neiederas, bet nu par cik viņš to izdarīja - man nekas cits neatliek kā pateikt "Ir OK!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ownex, tu esi atpalicis or smth? 2reiz pasaki vienu un to pašu? ja, ja - smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 taisnība, koks ir pat ļoti izdevies, debesis arī smukas. kaut kas pietrūkst zemē, tur vēl varēja kādu rakstiņu iepīt vai simbolus. sirdij tur ir īstā vieta, jo uz tumšās zemes tā ir kā rozīnīte, kas pievelk redzokli. kamēr vēl neesi ūberslavens Mākslinieks (XD), tad darbiem nebūtu lielas nozīmes piekasīties idejiskā līmenī, svarīgāka ir krāsu kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) huiņa, novērtējat šito lol, vecie labie laiki... Edited June 6, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now